Reclamă
Reclamă

Zoe Sugg a fost încoronat cea mai bogată vedetă de socializare feminină din Marea Britanie sub 30 de ani. Ea face furori pe internet de aproape 10 ani.

YouTouberul are o avere estimată de 4,7 milioane de lire sterline după preluarea internetului cu brandul ei Zoella. La 29 de ani, Zoe câștigă 600.000 de lire sterline pe an din cele două canale ale sale.

Câștigând până la 12.000 de lire sterline pentru o postare sponsorizată pe Instagram, YouTuber, bloggerul și autoarea, cu siguranță, nu se descurcă prea rău, întrucât a fost selectată pentru ghidul anual al revistei Heat pentru cele mai bogate vedete din Marea Britanie.

Bloggerul alimentar Ella Mills (DeliciouslyElla) a ajuns pe locul doi pe listă, cu o avere estimată la 2,5 milioane de lire sterline, Tanya Burr ocupând locul trei, cu 1,6 milioane de lire sterline.

Reclamă

Zoe a fost cunoscută de mult timp ca una dintre cele mai prolifice vedete de internet din Marea Britanie, iar succesul fratelui ei Joe la Strictly Come Dancing, nu a împiedicat acest lucru.

După ce a atins pragul de 11,6 milioane de abonați pe canalul ei principal, a acoperit totul, de la frumusețe și stil de viață, până la deschiderea despre sănătatea ei mentală.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro