Theo Rose este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Artista și-a cucerit fanii de-a lungul timpului, iar la ora actuală este considerată una dintre cele mai bune voci. Dacă în urmă cu ceva timp, artista nu era chiar atât de cunoscută, acum, Theo are o comunitate impresionantă de fani. 

Ei bine, nu despre asta e vorba, ci despre copilăria artistei. Pe vremea când avea doar 13 ani, Theo Rose era de-a dreptul schimbată, iar vocea sa e de nerecunoscut.

Theo Rose, total schimbată în urmă cu mai bine de 9 ani

Când era încă un copil, Teodora Maria Diaconu, căci acesta este numele ei întreg, participa la tot felul de festivaluri și spectacole. Unul dintre ele a fost numit „Mamaia copiilor”. Plină de curaj și energie, artista făcea pe acea vreme, anunțul participării ei la festival.

Cu un intro de senzație, dar cu o voce total diferită, „micuța” a cucerit inimile multor oameni. Și-a păstrat inocența și personalitatea jovială, însă n-ai să-i recunoști deloc glasul. Cu speranța că va ajunge pe culmile succesul, Theo Rose își anunța încântată participarea la concurs.

„Bună, sunt Teodora Maria Diaconu, am 13 ani și sunt din comuna Izvoarele. Voi interpreta în concurs piesa „Salcia”. Sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor dumneavoastră!” spunea Theo în urmă cu mai bine de 9 ani.

 

@_natasa180 like și follow pentru partea a doua #5pasidebine #viral #teoroz♥️♥️ ♬ sunet original – 🙃

Cât câștigă Theo Rose la un eveniment

Theo Rose a urcat tot mai mult pe treptele carierei de-a lungul anilor. Frumoasa cântăreață, împreună cu formația sa, încasează suma de 4.000 de euro la un eveniment pe care-l onorează doar 45 de minute. În urmă cu ceva timp, artista spunea că nu știe să facă afaceri. Motiv pentru care, banii pe care îi câștigă, nu îi investește, ci îi strânge pentru a-și asigura viitorul.