În familia Iordănescu, ieri a fost zi mare. Fiica celebrului fost selecționer al Naționalei României, Anghel Iordănescu a făcut pasul cel mare. În cadrul unei ceremonii maiestoase, Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu s-au cununat religios.

Momentul a fost oficiat de un sobor de 9 preoți. La cel mai important moment din viața Mariei Iordănescu a participat și fratele acesteia, Edi Iordănescu, dar și omul de afaceri Gigi Becali. Ca de obicei, patronul FCSB a ieșit în evidență prin ținuta aleasă.

Zi de sărbătoare în familia Mariei Iordănescu

Fostul selecționer al Naționalei României, în prezent consilier general al Municipiului București, a trăit momente pline de emoție. Fiica acestuia, Maria și logodnicul Teodor Măgureanu au spus da în fața unui sobor de 9 preoți. Cununia religioasă, cu mare fast de altfel, a adunat în jurul familiei prietenii și apropiații acestora. Edi Iordănescu, tot fost selecționare de Națională, a venit și el la nunta surorii lui.

Sursa: Social Media

În urmă cu doar un an, în luna septembrie, pe vremea când Edi a fost antrenor la FCSB, Gigi Becali a acceptat rolul de naș la cununia civilă a Mariei cu Teodor Măgureanu. Însă, după despărțirea cu scântei dintre cel doi, patronul FCSB a decis să nu mai oficieze rolul de naș la cununia religioasă. Însă, Gigi Becali, cel care ar fi trebuit să le fie naș de cununie, a fost cel care a ieșit în centrul atenției prin ținuta sa.

Apariție extravagantă a lui Gigi Becali la nunta Mariei Iordănescu

Este bine știut faptul că patronul FCSB nu se dă după perdea când vine vorba de eleganță, și chiar extravaganță uneori.

Nici de această dată nu a fost diferit, Gigi Becali a apărut la cununia religioasă a Mariei Iordănescu îmbrăcat într-un costum, clar extrem de scump, de culoare crem, fiind asortat cu o cămașă albastră cu încrustații aurii.

Gigi Becali a reușit, încă odată, să atragă privirile tuturor celor din jurul său prin apariția extrem de elegantă de la cununia religioasă, potrivit informațiilor oferite de Playsport.ro.

Sursa: Cancan.ro

La cununia civilă ce a avut loc în septembrie, patronul FCSB a fost văzut la fel de elegant, numai că atunci alesese un costum negru, asortat cu o cămașă roz.

Un alt moment surprins atunci a fost lipsa ortezei, având în vedere că Gigi Becali suferise un mic accident la mâna stângă. Tot la momentul acela, Gigi Becali confirma faptul că Maria Iordănescu l-ar fi rugat să-i fie naș.

„M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la Biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere.

Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Deși cearta dintre Becali și Edi Iordănescu s-a stins, decizia de a nu le mai fi naș la cununia religioasă, a luat pe multă lume prin surprindere. În cele din urmă totul a decurs bine, iar Gigi Becali, așa cum promitea, a mers doar la biserică.