Ionuț Rusu nu o agreează deloc pe Kim Kardashian.

Ionuț Rusu este un actor și comediant plăcut de publicul din România. Acesta are favoriți atât în lumea mondenă din țară, cât și de peste hotare, dar a recunoscut și pe cine displace. Nu s-a ferit deloc de subiect și a răspuns cu zâmbetul pe buze. 

Ionuț Rusu s-a făcut cunoscut în mediul online cu ajutorul videoclipurilor amuzante pe care le-a publicat, apoi, a ajuns la iUmor. Glumele sale au devenit foarte virale, iar acesta a ajuns să fie foarte îndrăgit. El a lucrat și la radio, la Kiss Fm, dar a plecat la începutul verii. 

Comediantul are favoriți și favorite printre vedetele din România, dar și din străinătate. Cu toate că mai mulți sunt preferați, este și o persoană celebră pe care el nu o suportă. Ea este foarte cunoscută, având milioane de fani, dar nu este deloc agreată de Ionuț Rusu și are un motiv foarte bun. 

Acestuia nu-i place deloc de Kim Kardashian, iar motivul este că nu are o meserie specifică. Vedeta este model, influencer și femeie de afaceri, după ce și-a deschis mai multe magazine online cu produse de înfrumusețare și haine modelatoare.

@video.clipuri11 #ionutrusu #kimkardashian #fy #2022 #videoclipuri11 #foryou #bucuresti ♬ original sound – video.clipuri11

„Care este celebritate internațională pe care nu o suporți și de ce?”

„Kim Kardashian pentru că nu are o meserie. Asta o să-mi atragă hate (n.r ură) probabil.”

Ionuț Rusu a fost amenințat cu un pistol la un spectacol

Comediantul Ionuț Rusu are numeroase spectacole prin țară. Show-urile sale de stand-up comedy umplu sălile de public gata să râdă cu gura până la urechi. Deși totul este divertisment, acesta a avut și un moment mai ciudat. A fost amenințat cu un pistol de către un bărbat prezent în sală, chiar la Târgoviște.

„La Târgoviște a scos un băiat pistolul la mine. Era un băiat care nu avea o foarte mare simpatie pentru unguri, și a scos pistolul și și-l mângâia așa, am intrat pe scenă, nu am zis nimic, doar bună seara, și a zis: <<eu cred că vrei să te dai jos de pe scenă>>, și își mângâia pistolul”, a povestit Ionuț Rusu la emisiunea ZigZag moderată de George Tănase.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.