Vârsta reală a îndrăgitului manelist

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră.  Artistul este mereu în atenţia publicului, dar puţină lume cunoaște care e vârsta reală a acestuia.

Despre tatăl lui Jean de la Craiova se știe că este un român ortodox, motiv pentru care îndrăgitul cântăreț, care are acum 51 de ani, a fost botezat potrivit tradiției creștine.
Bunica sa este evreică, s-a născut, a trăit și a murit în România. Iar mama artistului este evreică, în acest fel s-a pus problema convertirii lui la iudaism.

Ce religie are celebrul manelist?

Jean de la Craiova a mărturisit, în urmă cu ceva timp, motivul pentru care a fost foarte aproape să își schimbe religia. Îndrăgitul manelist a declarat că provine dintr-o familie de evrei, dar nu a vrut să accepte să treacă la iudaism.

Mai precis, Jean de la Craiova este pe jumătate evreu. Potrivit declarațiilor lui, mama lui era evreică, și în acest fel a venit vorba despre convertirea la iudaism. Cu toate acestea, Jean de la Craiova este foarte loial religiei ortodoxe, motiv pentru care nu a putut accepta să-și schimbe religia de care se simte atât de apropiat.

„Cred că fiecare om are o religie a lui. Eu sunt ortodox și trebuie să ai credință. Eu am un principiu: Dacă există Dumnezeu și ai credință cu atât mai bine, nu ai nimic de pierdut. E bine să crezi pentru că mai devreme sau mai târziu te va ajuta în ceea ce îți propui.
Sursa: Instagram

Eu sunt un tip credincios, îmi place să călătoresc în foarte multe țări cu multă istorie. Bunicii mei sunt evrei, au fost deportați, au fost la Auschwitz. Nu am vrut să îmi schimb religia”, a declarat, acum ceva timp, Jean de la Craiova.

De ce și-a lăsat Jean de la Craiova prima soție

Jean de la Craiova era încă elev la liceu când avea o relație cu Roxana. Soacra sa, mama Roxanei l-a pus să aleagă între a continua școala și a continuare relația cu nevasta sa, iar el a ales femeia pe care o iubea. Din dragostea lor a rezultat un băiat, dar când acesta avea doar șase luni, cei doi tineri părinți s-au despărțit.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.