„Asia Express” și-a aflat ieri seară marele câștigător. Mihai Petre și Elwira au plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro, dar și titlul de „împărați”. Fanilor le va fi foarte greu să se obișnuiască cu absența emisiunii, dar cei de la Antena 1 promis un show cel puțin la fel de interesant ca cel de pe „Drumul Împăraților”.

”Chefi fără limite” va da startul competiției în curând și va fi difuzată în locul competiției „Asia Express”.  Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea vor aduce în fața telespectatorilor cel mai incitant show culinar. De data asta, bucătarii nu mai sunt la cuțite, ci sunt fără limite. Aventurile lor din Grecia vor fi presărate cu sare și piper, iar concurenții au fost deja aleși pe sprânceană. La fel ca și în „Asia Express”, probele vor fi destul de dificile, dar vor face parte doar din aria bucătăriei.

1. „Asia Express”, înlocuită în grilă cu un cooking show

„Chefi fără limite” este un format original, care a fost filmat în această toamnă în insulele grecești. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, locuri superbe și aventură cât cuprinde. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă. Obișnuiți cu confortul propriei bucătării, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele.

”Echipa albastră care mă face să stau aici liniștit și să mă motivez de fiecare dată; să trag din ce în ce mai tare. Dar, în același timp, îmi permit să fiu și dezamăgit de ei. Eu în momentul în care m-am gândit la Chefi fără limite, m-am gândit la misiunile pe care le avem de făcut. Mi-am ales oameni puternici, care să fie capabili să alerge, să facă lucruri pe lângă bucătărie. Pentru bucătărie sunt eu acolo lângă ei și îi pot ghida. Gătim oricând, oricât, orice, oricum.”, a declarat Florin Dumitrescu la „Jurnal de Chefi fără limite”, pentru a1.ro.

Ce urmează după „Asia Express”? Antena 1 aduce în fața fanilor o emisiune presărată cu multă adrenalină
Stiri Romania

Noul cooking show va fi prezentat de Irina Fodor. Aceasta va avea alături și un co-prezentator ce va povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile și ingredientele pentru care este renumit.

„Chefi fără limite” va străbate și va spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești. Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos sunt câteva dintre destinațiile ce vor deveni câmp de luptă pentru cei trei chefi și echipele lor., arată comunicatul Antena 1.