Ies la iveală informații șocante despre relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase. Este foarte trist ce a făcut Liviu Dragnea de ziua lui.

Odată ce au ieșit la iveală informațiile referitoare la despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase, au apărut și detalii noi despre viața celor doi. Fostul lider al PSD a făcut un lucru pe care uni l-ar considera extrem de trist de ziua lui onomastică, pe 6 decembrie.

1. Ce a făcut Liviu Dragnea de ziua lui

Mai exact, pe data de 6 decembrie, Liviu Dragnea și-a petrecut ziua onomastică singur, în vila de la Alexandria, Teleorman. Conform Cancan.ro, Irina nu i-a fost alături fostului șef al PSD de ziua lui.

Reamintim că, potrivit informațiilor publice, Liviu Dragnea a decis să se despartă de iubita sa, Irina Tănase, după ce ar fi afla că aceasta îl înșală. Se pare că Dragnea a avut nevoie de câteva zile să se liniștească și să decisă ce vrea să facă în continuare.

2. Dragnea nu va mai sta cu Irinuca

Din acest motiv, fostul lider social-democrat s-a retras la vila sa din Alexandria. Conform sursei citate mai sus, Liviu Dragnea se va întoarce săptămâna aceasta la București, dar nu va mai sta împreună cu Irina Tănase, ci își va lua un apartament.

Deși toată lumea a auzit că cei doi s-au despărțit, Irina a avut, ieri, prima reacție în acest sens și a încercat să lămurească întreaga situație. Irina a negat faptul că a fost părăsită de Liviu Dragnea și informația conform cărora are un amant. Totuși, conform Cancan.ro, atunci când a fost întrebată dacă fostul lider al PSD este lângă ea în acel moment, Irina Tănase a spus simplu „nu”.

3. Irina Tănase nu confirmă despărțirea de Dragnea

„Da..nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a spus Irina Tănase.

Totul a pornit după ce Irina Tănase ar fi fost fotografiată cu unul dintre foștii ei iubiți. Deși Liviu Dragnea a refuzat să vorbească despre acest subiect, iubita lui nu s-a ascuns și a vorbit despre situația în care a fost pusă.

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”, a  mai spus ea.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.