Cine este de fapt, Irisha.

Sezonul 5 de la „Splash! Vedete la apă” a început. Printre concurenți se află și Irisha, tânăra născută în Republica Moldova. Numele său real este Irina Ceban. Irina este hotărâtă până peste cap să facă show și să își invingă temerile. Cine este totuși Irina și ce trecut are? 

Telespectatorii care urmăresc această emisiune o știu pe Irisha. Însă, puțini sunt cei care știu mai multe detalii despre trecutul ei. Pe numele ei real, Irina Ceban, are o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare. Ea a venit la „Splash! Vedete la apă”, pentru a-și învinge temerile. Irinei îi este frică de înălțimi, dar și de apă. Mai mult, ea a mărturisit că nici nu știe să înoate.

social media

Care este trecutul Irishei

Irisha are 34 de ani și este originară din Republica Moldova. Ea a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. După ce a absolvit Academia de Muzică, ea a urmat și o școală de stiliști în România. De asemenea, după ce a terminat școala de stiliști din România, ea s-a mai înscris la încă o școală de acest gen, doar că în America. De meserie, Irisha este stilist.

Pe vremea când avea doar 26 de ani, Irina Ceban s-a hotărât să se mute în România, din Chișinău. În anul 2017, ea s-a lansat în muzică. Stilista a a lansat o piesă alături de DJ Sava, care a avut mare succes la vremea respectivă. Un an mai târziu, IRisha a lansat piesa „You lose”, cu un videoclip filmat în SUA.

Anunțul cum că Irisha participă la „Splash! Vedete la apă” a fost făcut chiar de către ea, pe rețelele de socializare. Plină de entuziasm, dar și de emoții, Irisha a mărturisit faptul că nu știe să înoate și că îi este frică de apă, dar și de înălțimi.

„Așteptarea a luat sfârșit. Ne vedem la Splash! Vedete la apă în acest sezon. Pot să va zic doar că: am frică de înălțime, nu știu să înot., efectiv nu stiu cum o sa mă descurc. Să-mi țineți pumnii, am mare nevoie de voi acum.
Să înceapă nebuniaaaaaaaaaaa”,
a scris Irisha pe rețelele de socializare.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.