Un nou an… o nouă energie! Proiecte, bunăstare, energie pozitivă. Arta  Feng Shui nu se limitează la simpla amenajare a casei sau a biroului dumneavoastră. Se referă la întreaga voastră existență în întregime. Cum să atragi abundența și prosperitatea? Știi care este obiectul pe care ar trebui să-l pui în portofel pentru un an norocos 2023? Află răspunsul din acest articol.

Cu toții trebuie să ne îmbunătățim finanțele la începutul noului an. Fiecare are propriile dorințe. Ceea ce propun principiile Feng Shui este să mergi și mai departe, creând condițiile pentru fericirea viitoare în locuința ta, echilibrând energiile casei tale, dar și propunându-ți în minte fel de fel de amulete, de talismane de noroc, pentru a atrage prosperitatea și bunăstarea.

Pentru a face acest lucru, aceste obiecte trebuie să atragă energii pozitive. Ele trebuie să arate, să vizualizeze în mintea ta ceea ce vrei să obții.

Sursa: Social media

Ce obiect chinezesc norocos ar trebui să lași asupra ta și în casa ta pentru a atrage norocul?

Pentru a atrage bani și succes financiar, trebuie să îi creezi și să îi atragi. Un obiect arată ceea ce visezi, îți va oferi confort, încredere și îți va echilibra energiile personale. Punând monede chinezești în portofelul dumneavoastră, veți avea la îndemână simbolul a ceea ce doriți pentru fiecare plată sau tranzacție. Veți fi senini și mai înțelepți în luarea deciziilor.

Un talisman norocos la domiciliu pentru a atrage norocul

Potrivit înțelepților Feng Shui, realizarea unui tablou personalizat, un tablou de „vizualizare”, și agățarea lui pe peretele din dormitor sau din camera de zi, va contribui la sporirea energiilor tale și ale casei. Pe această reprezentare, veți avea grijă să lipiți imagini puternice de noroc, așa cum vă doriți. Bunuri materiale, imagini de familie, excursii proiectate, mese din belșug împărtășite în familie sau în cuplu.