Dacă vrei să ai parte de un an bun, apelează la acest truc

Ziua de Moș Nicolae este de cele mai multe ori marcată ca o sărbătoare a copiilor. În realitate însă, și adulții o pot sărbători  aceeași bucurie. Cei care care vor să aibă un an mai bun, trebuie să țină cont de acest detaliu.

Cu toții știm că Sfântul Nicolae a fost cel care a ocrotit și răsplătit copiii pentru gingășia și inocența lor. Dacă vrei să ai parte de noroc în anul ce urmează, trebuie să urmezi această tradiție.

Păstrează la tine pe parcursul zilei mici daruri pe care să le oferi celor din jur de Moș Nicolae

Suntem datori să devenim la rândul nostru sprijin celor din jurul nostru. De asemenea, le putem aduce un zâmbet pe chip ori de câte ori putem. Sărbătoarea Sfântului Nicolae este un bun prilej pentru a pune în practică acest lucru.

Astfel, dacă ai ocazia să oferi cuiva un dar mic, ar fi păcat să nu o faci. Ia cu tine oriunde ai merge astăzi dulciuri, un fruct, o carte sau orice alt lucru pe care l-ai dărui din inimă.

Oferă copiilor pe care îi întâlnești bomboane sau colegilor de muncă măcar o vorbă bună. Cu siguranță ziua ta va căpăta alt sens. Este important să dăruiești astăzi fără să aștepți ceva în schimb. Lasă-i pe cei din jurul tău să decidă dacă trebuie să primești la rândul tău un dar. În mod cert, chipurile pline de mulțumire după ce le-ai oferit tu, îți vor fi suficiente.

Se spune că Moș Nicolae îi răsplătește din plin pe cei care duc tradiția mai departe. Cu siguranță fiecare dar pe care îl oferi astăzi, oricât de mic ar fi, va cântări mult în caietul tău cu fapte bune pentru care vei primi răsplata în anul viitor.

Dacă vrei să îți duci misiunea la bun final, nu uita să oferi astăzi un ajutor cât de mic copiilor sărmani sau persoanelor aflate în nevoi, pe care îi întâlnești.

.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.