Artista și Adi Rus și-au botezat fiul astăzi, în cadrul unei ceremonii emoționante.

Zi importantă în familia Vlăduței Lupău! Artista și soțul ei l-au creștinat astăzi pe micuțul Iair. Nașii au fost nimeni alții decât Olguța Berbec și Remus Novak. S-a lăsat cu lacrimi de fericire, iar cei doi au postat mesaje emoționante imediat după botez. Nu doar momentul în sine a atras atenția fanilor, ci și ținuta artistei. 

Vlăduța Lupău a strălucit în ziua botezului fiului său

De când a devenit mamă, artista se consideră o femeie împlinită, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Vlăduța Lupău și Adi Rus au postat mai multe imagini de la marele eveniment, care a avut loc în Cluj.

Ceea ce a atras atenția fanilor artistei este ținuta pe care a purtat-o în această zi specială. Vlăduța Lupău a optat pentru o rochie lungă, cu pietre în partea de sus și în talie. Apariția acesteia a fost completată de o pereche de cercei în aceeași nuanță, dar și de o diademă.

( CITEȘTE ȘI: Vlăduța Lupău a rupt tăcerea. Cântăreața a ripostat după ce s-a zvonit că ar fi apelat la o mamă-surogat )

Ce ținută spectaculoasă a purtat Vlăduța Lupău, la botez. La soare te puteai uita, dar la ea, ba! FOTO
Instagram

La scurt timp după botez, artista a postat un mesaj emoționant pentru micuțul ei. Cele trei rânduri nu au putut cuprinde bucuria pe care o simte Vlăduța Lupău de când a devenit mamă, dar în câteva cuvinte, artista a încercat să le transmită fanilor câteva impresii în urma ceremoniei.

„IAIR

De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste!
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat!
Ești minunea noastră!”, a scris Vlăduța Lupău, în dreptul imaginilor postate pe Instagram.

Nici Adi Rus nu s-a lăsat mai prejos. Partenerul de viață al artistei a distribuit și el câteva imagini cu cei doi. Postarea a fost însoțită de textul: „Sufletul meu, ceva ce nu pot descrie în cuvinte. Mulțumesc, Doamne!”

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.