Într-un story făcut pe pagina sa de Instagram, Andreea Bălan apare în mână cu un ultim model de telefon. Telefonul artistei este unul dintre cele mai noi și a costat mai bine de 1000 de euro.

Cântăreața de muzică Andreea Bălan a postat un story pe pagina sa de Instagram, iar un detaliu a sărit în ochi. Artista ține în mână un telefon marca Iphone 13 Pro Max, care a costat mai bine de 1000 de euro.

Câți bani a scos artista din buzunar, pentru noua achiziție

Artista Andreea Bălan nu se zgârcește când vine vorba de investiții în lucrurile de care are nevoie. Cântăreața a scos din buzunar suma de 7.899 de lei pentru noul model de Iphone.

Ce telefon folosește Andreea Bălan. Indiciu: a costat peste 1.000 de euro! FOTO
Captură foto: altex.ro

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea. În urma căsătoriei, aceștia au două fetițe. Cei doi s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare, când Andreea filma un nou videoclip pentru o piesă de-a sa. În anul 2017 s-au căsătorit, pe o plaja în California. Și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu doi ani mai târziu, în 2019. Nunta a fost una plină de fast și cu iz de poveste.

„După stopul cardiac, am decis că vreau să mă cunun la biserică…”

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe minunate, Ella și Clara. Deși cei doi s-au despărți și au ales să meargă pe drumuri diferite, dar păstrează o relație cordială, de dragul fetițelor. La nașterea celei de-a doua fetițe, artista a întâmpinat probleme cu sănătatea.

„Deşi iniţial am zis că nu vreau nuntă, nimic fastuos, şi ani de zile am negat nunta, poate din alte răni de-ale mele din trecut, după stopul cardiac, am decis că vreau să mă cunun la biserică şi că vreau să semnez actele, pentru că pe patul de spital, mi-am dat seama că dacă eu aş muri, şi noi nu avem acte, el nu ar fi putut avea acces la anumite lucrurui ca să aibă grijă de fete.

Şi a fost o decizie luată la o cumpănă grea, poate dacă nu se întâmpla, nu faceam acte, dar oricum familia era cu el şi voiam să rămânem împreună pentru tot restul vieţii. Şi aşa am decis să facem acea nunţă frumoasă, bineînţeles cu fast”, povestea Andreea Bălan pentru „Xtra Night Show”