Fiecare om își exprimă diferit emoțiile

Relațiile pot fi greu de făcut corect, mai ales când sunt atât de mulți factori de luat în considerare.

Când începi să cunoști pe cineva, poate fi dificil să știi dacă ești compatibil pe termen lung. Uneori, la începutul unei relații, este ușor să spui ce îți place la celălalt semnificativ, în timp ce alteori te poți simți atras de cineva fără să știi cu adevărat de ce. Se spune că nu poți controla de cine te îndrăgostești, dar dacă ar exista o modalitate de a identifica calitățile cuiva care te vor cuceri? Astrologii cred că semnul zodiacal vă poate arăta ce veți găsi cel mai atractiv la alți oameni. Iată ce este cel mai probabil să te facă să te îndrăgostești de cineva pe baza semnului tău zodiacal.

12.Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ce te face să te îndrăgostești în funcție de zodia ta. Partenerul tău trebuie să știe asta
Social media

Berbec, ești încrezător, deoarece vin cu multă ambiție. Îți place să faci față tuturor provocărilor vieții. Și ești în căutarea unui partener romantic cu aceeași poftă de viață pe care o ai tu. Cel mai probabil este să te îndrăgostești de cineva căruia nu îi este frică să-și spună părerea și să se apere singur.

Deși acest lucru îți poate agrava partea competitivă din când în când, nu ai suporta niciodată să te întâlnești cu un popover. Și în timp ce ești obișnuit să te arăți cu cadouri extravagante, ești un nebun pentru că ești răsfățat. Îți place un partener care caută mereu să te scoată, să te arate și să creeze o viață de amintiri cu tine.

11.Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taur, deși s-ar putea să împărtășești ambiția și încăpățânarea Berbecului, cu siguranță ești mai relaxat și mai relaxat când vine vorba de dragoste. Știi că lucrurile bune necesită timp și că relațiile de lungă durată au nevoie de mai mult decât pasiune pentru a dura o viață.

Ca semn guvernat de Venus, planeta romantismului și a atracției, puneți accent pe a fi întemeiat în dragostea voastră. Tipul de persoană care ar putea să te facă să cazi peste cap este un partener care oferă stabilitate și structură vieții tale, precum și cineva care nu va încerca să te grăbească în lucruri. Îți place să-ți lași relațiile să evolueze natural. Așa că ai nevoie de cineva care să fie la fel de relaxat și direct în privința întâlnirilor ca tine.

10.Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Prietenos, fermecător și curioși la nesfârșit — Gemenii nu au probleme să cunoască oameni noi oriunde ar merge. Cu toate acestea, stabilirea devreme nu este în fruntea listei dvs. de priorități. În timp ce compania este ceva ce cauți, ai nevoie de spațiu pentru a fi tu însuți. Și de a experimenta libertatea.

Și ca semn guvernat de Mercur, planeta comunicării, cel mai important lucru pentru tine într-o relație este să fii înțeles și să poți comunica cu ușurință cu partenerul tău.

Te vei îndrăgosti cu capul peste cap de cineva care te poate face să râzi și să-ți capteze atenția cu personalitatea sa unică și glumetele pline de spirit. Partenerul tău ideal va fi, de asemenea, la fel de independent și iubitor de libertate ca tine.

9.Rac (21 iunie – 22 iulie)

Nu este un secret că ești o persoană hrănitoare și blândă, Rac. Când vine vorba de relații, acasă este locul în care este inima. Ca semn guvernat de lună, care ne influențează emoțiile și intuiția, îți porți inima pe mânecă.

Nu te vei întâlni cu un partener pentru statut, faimă sau glorie. Cel mai important lucru pentru tine într-o relație este să te simți în siguranță cu partenerul tău. Te-ai îndrăgosti de cineva care este atent la emoțiile sale și nu se teme să exprime ceea ce simte. Această persoană va fi, de asemenea, un mare ascultător care știe să creeze un spațiu în care să te simți confortabil fiind vulnerabil cu ea.

8.Leu (23 iulie – 22 august)

Este nevoie de mult pentru a-ți atrage atenția, Leo. În calitate de spectator creativ al zodiacului, ești obișnuit să întorci capetele. De asemenea, ești condus de soare. Care ne guvernează energia ego-ului și simțul de sine. Nu există nicio îndoială, știi să atragi atenția atunci când vrei. Cu toate acestea, sub această personalitate încrezătoare este o persoană dulce și profund sensibilă.

În relații, îți place să-ți răsfeți partenerul cu atenție și afecțiune. Tipul de persoană care te-ar face să cazi peste cap este cineva care poate recunoaște cât de unic ești. Și să sărbătorească acele lucruri despre tine.

Această persoană va juca, de asemenea, rolul de cel mai bun prieten și iubit, asigurându-vă că fiecare zi pe care o aveți împreună este o aventură nou-nouță.

7.Fecioară (22 august – 23 septembrie)

Ești foarte practic în viață, Fecioară. Iar dragostea nu face excepție de la această regulă. Ca semn condus de curios și intelectual Mercur, ai un ochi pentru detalii. Nu ești impresionat de cadouri scumpe sau de manifestări sclipitoare de afecțiune. Genul de lucru care te-ar face să îți cadă capul este să-ți amintești toate micile detalii despre tine fără a fi nevoie să ți-o reamintești. Știi că vorbirea este ieftină și adevărata intimitate provine din a cunoaște cealaltă persoană, preferințele ei, comanda de cafea și ca ei să facă același lucru pentru tine.

6.Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Ești incredibil de romantic, Balanță. Ca semn guvernat de senzuala Venus, parteneriatele îți vin în mod natural. Întotdeauna atrageți atenția. Și vă place să jucați terenul și să vă păstrați opțiunile deschise.

Din acest motiv, îți este atât incredibil de ușor, cât și foarte greu să știi când ești cu adevărat îndrăgostit de cineva. Vei fi îndrăgostit de cineva care tratează relația ta ca pe un parteneriat egal și nu încearcă să-ți ofere strălucirea. Vei ști că lucrurile se mișcă pe un teritoriu serios atunci când te vei descoperi că incluzi noul tău huiduit în planurile tale de viitor.

5.Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Nu fi timid, Scorpion. Nu ești străin de jocul iubirii. Știi că relațiile pot deveni dezordonate și că romantismul nu este pentru cei slabi de inimă. Motivul pentru care pari atât de misterios este că îți place să-ți joci emoțiile aproape de piept.

Tipul de persoană care te va face să leșinești este cineva care te iubește, cu defecte și toate, și nu se teme să aprofundeze și să vorbească despre probleme incomode. Știi că relațiile de durată sunt construite din respect reciproc. Așa că ai nevoie de cineva care te iubește chiar și în cea mai proastă zi a ta.

4.Săgetător (23 noiembrie – 22 dec.)

Nimic nu te încetinește, Săgetător. Energia ta de foc nu poate fi stăpânită. Și, deși îți place pasiunea și vârtejul unei relații, nu suporti să fii legat. Va fi nevoie de cineva cu adevărat unic pentru a vă capta atenția. Ai nevoie de un partener care să facă dragostea să simtă cea mai mare adrenalină dintre toate.

Această persoană nu numai că este pregătită să-ți încerce hobby-urile, dar are o mulțime de talente interesante. Relația ta ideală este una care nu simte că te limitează. Ci mai degrabă că ești într-o vacanță nesfârșită cu cel mai bun prieten.

3.Capricorn (23 decembrie – 20 ianuarie)

Știi ce vrei de la viață, Capricorn, și nu ți-e frică să muncești din greu pentru asta. Fiind semnul guvernat de Saturn, planeta structurii, disciplinei și rutinei, îți place să faci lucrurile la carte, inclusiv relațiile. Când vine vorba de dragoste, ai nevoie de un partener ale cărui valori sunt aliniate cu ale tale. Și ale cărui ambiții personale se vor adapta bine cu viața pe care încerci să o creezi.

Nu ești intimidat de alți indivizi ambițioși. De fapt preferi să te întâlnești cu cineva care are un plan. Genul de lucru care te face să te îndrăgostești este să cunoști pe cineva care îți împărtășește pasiunea de a construi o viață pe termen lung împreună.

2.Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Deși este adevărat că nu-ți plac relațiile convenționale, ai o notă romantică, Vărsător. Ca un umanitar al zodiacului, îți place să te simți conectat cu comunitatea ta și cu oamenii din jurul tău. Este firesc să petreci timp cu cei care îți împărtășesc viziunile pe termen lung pentru viitor.

Genul de lucru care te face să te îndrăgostești este să te împrietenești cu cineva înainte ca lucrurile să devină romantice. Îți place să cunoști oamenii din spatele măștii și să înțelegi ce îi face pe fiecare unic. Vei ști că ești încântat atunci când nu numai partenerul tău îi împărtășește secretele, ci și tu vei descoperi că te deschizi.

1.Pești (19 februarie – 20 martie)

Atrăgător, dulce și sensibil, nu este de mirare că Peștii se află în fruntea listei ca fiind unul dintre cele mai romantice semne. Ca semn guvernat de Neptun, planeta viselor, îți place să cunoști oamenii la nivel intim și să înveți despre dorințele lor cele mai profunde.

Cu toate acestea, este important să găsești un partener care este la fel de interesat și de visele și ambițiile tale. Ai tendința de a te sacrifica în relații. Așa că genul de lucru care te va face să simți că te-ai îndrăgostit este atunci când găsești un partener care știe să fie deschis și care te încurajează să-ți urmărești și visele.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.