Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite artiste din toate timpurile. Aceasta a încântat generații întregi și nu s-a oprit. Deși are 72 ani, încă merge la concerte și  spectacole, pentru a fi alături de publicul său numeros.

Ajunsă la o vârstă înaintată, Corina Chiriac abia se mai descurcă cu banii și și-a redus cât mai mult cheltuielile. Aceasta regretă că a scos CD-uri din banii ei, în loc să apeleze la altcineva. Are o carieră de peste 50 de ani în industria muzicală și peste un deceniu în televiziune, fiind prezentatoare la Național TV.

Corina Chiriac nu se dă bătută în ciuda greutăților ce îi apar în viață. Deși primește o pensie destul de mică, nu îi este de ajuns, astfel că încă mai ține spectacole pentru fanii ei. Artista mărturisește că iubește viața în continuare, în ciuda tuturor greutăților care apar.

„Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber. Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei!”, a declarat Corina Chiriac pentru revista Formula As.

Sursa foto: Social media

Ce tarif are Corina Chiriac pentru un eveniment

Față de alți colegi de breaslă, Corina Chiriac are un tarif avantajos pentru toată lumea. Chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată, artista însă mai susține spectacole și o face cu mare plăcere. Față de anul trecut și-a mărit prețul cu 300 de euro, pentru a compensa o parte din banii pierduți în perioada de pandemie, când toată industria a fost la pământ.

Dacă vrei să o ai alături pe Corina Chiriac să-ți încânte invitații, trebuie să scoți din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 1.300 de euro. Artista se mulțumește cu această sumă și consideră că îi este de ajuns pentru prestația sa.