Andreea Tonciu vrea să se perfecționeze și să arate tuturor de ce este capabilă.

Andreea Tonciu a fost mereu sinceră cu fanii și nu s-a ascuns să se afișeze naturală, din toate punctele de vedere. Recent, diva le-a spus fanilor, pentru prima dată, că are un talent ascuns și nu se lasă până când nu își fructifică această pasiune.

De când este prezentă pe micul ecran, Andreea Tonciu a fost a fost asumată. Vedetei nu i-a păsat că este filmată sau că vorbele ei ar putea să fie interpretate și a spus mereu ce a simțit. Deși pentru unii această sinceritate a fost deranjantă, pentru Tonciu a fost un mare atuu.

Ultimele show-uri la care a participat au pus-o în valoare mai mult ca niciodată. Bruneta a acceptat cu mare drag toate provocările aruncate la fileu și le-a dus la capăt cu capul sus. Andreea nu se ferește de nimeni și de nimic, mai ales că știe că fanii și familia îi vor fi mereu alături.

weekend. Ce talent ascuns are Andreea Tonciu. Vedeta a făcut show pe trecerea de pietoni
Social media

Andreea Tonciu, o concurență serioasă pentru gimnaste

Recent, vedeta a ales să se filmeze într-o ipostază în care nu mulți au mai văzut-o până acum. Tonciu este recunoscută pentru curajul pe care îl are. Totuși, nimeni nu s-a așteptat să aibă veleități de gimnastă. Fără să îi pese că este ziua, în amiaza mare, Andreea s-a apucat de exerciții. Chiar pe o trecere de pietoni din Capitală!

Diva le-a arătat tuturor cât de „elastică” este și a trecut imediat la exerciții. Sinceră cu sine, aceasta a recunoscut că mai are un pic de lucrat pentru ca totul să îi iasă perfect. Însă, pentru o primă încercare, exercițiile Andreei au ieșit foarte bine.

Bineînțeles, vedeta a glumit pe această temă, însă un lucru este cert. Tonciu are o siluetă de invidiat și, cu siguranță, este mult mai sportivă decât alte domnișoare mult mai tinere decât ea.

@tonciuandreeaoficialVreau sa sar la barna!😝♬ sunet original – Andreea Tonciu

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.