În noul său film, „Crăciunul trecut”, Emilia Clarke va juca rolul unui elf care încearcă să își facă o carieră ca și cântăreț.

Filmul prezintă o variantă mai tânără a caracterului său care cântă într-o biserică, apoi pe toată durata ecranizării se poate spune că nu se mai oprește din cântat.

Emilia este cunoscută publicului pentru rolul său Daenerys Targaryen, dar nimeni nu s-ar fi așteptat ca ea să ascundă și un talent muzical. Mulțti au fost de părere că vocea Emiliei din film aparține altcuiva, însă se pare că s-au înșelat. Actrița îți interpretează singură toate melodiile.

Ea a declarat: „Nu îmi fac singură cascadoriile, dar îmi cânt singură piesele.”. Dacă cineva ar asculta melodiile Emiliei, și-ar da imediat seama că actrița nu minte atunci când face aceste afirmații. Vocea ei se aseamănă foarte mult cu timbrul ei vocal, iar dacă nu i-ar aparține înseamnă că totul este o lucrare tehnologica impresionantă.

Emilia a mai povestit că muzica este o parte foarte importantă din viața ei, iar faptul că va fi auzită de public a făcut-o să fie foarte emoționată. De asemenea, ea a mai adăugat că este cea mai fericită atunci când cântă.

Fanii au fost încâtați de aceste vești, iar în viitor mulți se așteaptă ca actrița să urmeze și o carieră în muzică.