Reclamă
Reclamă

Anamaria Prodan a fost o adevărată surpriză în cadrul emisiunii “ America Express”. Presa a speculat că ar fi primit doar 2.500 de euro pentru a fi alături de echipa Cătălin-Romică Țociu în competiție, însă adevăratul onorariu perceput de impresară a fost mult mai mare.

Ediția din 3 decembrie a emisiunii „America Express” a fost marcată de apariția surpriză a Anamariei Prodan, în vârstă de 50 de ani. Nimeni nu se aștepta să o vadă pe impresară participând în carne și oase la competiția din America Latină.

Scopul său a fost să ajute echipa formată din Romică și Cătălin Țociu. Această apariție neașteptată a stârnit curiozitatea tuturor cu privire la onorariul pe care l-a primit Anamaria Prodan pentru această experiență.

În ultimele zile, au circulat speculații în presă conform cărora impresara ar fi încasat doar 2.500 de euro pentru participarea la concurs.

Reclamă

Totuși, potrivit surselor din Antena 1, Anamaria Prodan ar fi primit 10.000 de euro pentru fiecare zi de filmare. Având în vedere că a petrecut 5 zile în America Latină, impresara a plecat acasă cu o sumă impresionantă de 50.000 de euro, conform Click.ro.

Anamaria Prodan, prima victorie împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Ce a decis instanța. „Ar trebui să-i fie jenă…”
Social media

Reacția Anamariei Prodan

Într-un interviu acordat exclusiv pentru Click!, Anamaria Prodan a negat categoric speculațiile conform cărora ar fi primit doar 2.500 de euro pentru participarea la emisiune. Ea a declarat că este o prezență valoroasă și că nu ar face nimic pentru o sumă atât de mică.

Impresara a subliniat că speculațiile presei cu privire la banii câștigați de ea sunt lipsite de importanță și că onorariul său este strict problema sa personală.

Experiența la „America Express”

Anamaria Prodan s-a alăturat competiției „America Express” alături de echipa Romică și Cătălin Țociu în ediția cu numărul 29, a sezonului 6. Aceasta a făcut o intrare spectaculoasă, fiind însoțită de o echipă de securitate și venind cu un geamantan uriaș.

Concurenții au rămas fără cuvinte în fața acestei apariții surprinzătoare. În cadrul competiției, Anamaria Prodan a trebuit să se despartă de toate bunurile de preț pe care le-a adus cu ea din țară, inclusiv o geantă de lux, brățări scumpe, inele cu diamante și un ceas extrem de valoros.

„Femeia anului 2023”

După apariția de la „America Express”, Anamaria Prodan a câștigat și titlul de „Femeia anului 2023” la Bucharest Fashion Week.

Impresara a declarat că acest premiu este o recunoaștere a eforturilor depuse în ultimii ani și că ea și copiii săi sunt învingătorii vieții. A fost însoțită de fiica sa, Sarah Dumitrescu Prodan, și de fiul ei, Laurențiu Reghecampf junior, la eveniment.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro