Călin Geambașu a împlinit 20 de ani cu trupa. Artistul este foarte fericit că are mulți abonați pe canalul de Youtube al trupei. În cele din urmă, s-a aflat cât cere artistul pentru a-ți cânta la un eveniment.

Călin Geambașu a împlinit 20 de ani de activitate cu trupa. Artistul se mândrește și cu un canal de Youtube care are aproape 80,000 de abonați. Cu toate că a trecut atâta timp, Călin Geambașu a preferat să rămână în țara natală și să nu se reprofileze în străinătate.

social media

Călin Geambașu a împlinit 20 de ani de activitate cu trupa sa. Cât te costă să îți cânte la un eveniment

Călin Geambașu a fost implicat în organizarea a multor evenimente de la noi din țară. Artistul, împreună cu trupa sa, Călin Geambașu Band, au participat la peste 1.000 de evenimente. Astfel, prețul pentru o prestație susținută de artist împreună cu colegii săi se ridică la suma de 7.000 de euro, notează fanatik.ro

Călin Geambașu și trupa sa au cântat la nunta Elenei Băsescu, dar și a fiului lui Liviu Dragnea

De-a lungul anilor, Călin Geambașu și trupa sa au cântat pentru foarte multe celebrități de la noi din țară. Printre ele se numără Traian Băsescu, Liviu Dragnea, Ion Țiriac și Nadia Comăneci.

Mai mult, fostul președinte al României a fost foarte încântat de show-ul susținut la nunta fiicei sale, Elena Băsescu, în anul 2012. Conform sursei citate mai sus, Călin Geambașu și trupa sa, cereau peste 10.000 de euro pentru un recital, înainte de pandemie.

După 20 de ani de activitate, artistul este fericit din cale afară, deoarece a reușit să rămână în top pe piața muzicală. Canalul său de Youtube are un număr considerabil de abonați față de alte trupe românești. L-a depășit chiar și pe cel al tatălui său, Petre Geambașu.

„Sunt bucuros că am rămas în domeniu și după 20 de ani de activitate. O cifră unică, realizabilă doar ieri, cu un număr de abonați YouTube: 77.777”, a declarat, pentru sursa citată mai sus, Călin Geambașu.