Vlăduța Lupău se bucură de succes în fiecare zi. Interpreta se poate lăuda cu piese de zeci de milioane de vizualizări, dar și cu o comunitate impresionantă de fani. Talentul ei este mai mult decât evident, iar muzica pe care o lansează vorbește de la sine. Ceea ce nu mulți știu este faptul că iubita lui Adi Rus a urmat studiile într-un domeniu total diferit față de ceea ce face azi.

Vlăduța Lupău vorbește foarte puțin despre viața ei personală. Artista preferă să fie apreciată pentru ceea ce face în domeniul muzicii și nu îi place să se laude singură. Când vine vorba despre familie, Vladuța este destul de rezervată în declarații. Fanii ei au fost mereu curioși să afle mai multe despre copilăria ei, dar și despre parcursul profesional, așa că interpreta le-a făcut pe plac.

Vlăduța Lupău le-a povestit tuturor cum a renunțat la o carieră în domeniul medicinei veterinare pentru a-și cultiva talentul. Pentru prima dată, părinții artistei au sesizat că aceasta are talent la vârsta de 4 ani. Pe vremea aceea, Vlăduța a cântat pentru prima dată în fata unui public, la ziua mamei sale.

Vlăduța Lupău a urmat traiectoria părinților ei

Chiar dacă avea voce, părinții au sfătuit-o să urmeze un domeniu mult mai stabil din punct de vedere financiar. Astfel, vedeta a ales să studieze Medicină Veterinară. Vlăduța Lupău a fost o studentă foarte bună și, imediat după ce a absolvit, și-a deschis propriul ei cabinet veterianar. Chiar dacă era atrasă și de acest domeniu, la un moment dat, a început să îndrăgească mai mult muzica.

Ce studii are Vlăduța Lupău. Interpreta ar fi putut face bani frumoși și dacă nu avea voce. „Părinții nu au fost prea încântați că am ales muzica”
Instagram

Artista și-a luat inima-n dinți, a lăsat în spate cariera de medic și a început să perfomeze în industria muzicii. Se pare că instinctul nu a înșelat-o și a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le putea lua. Azi, Vlăduța Lupău este un nume de referință în muzică și toate piesele ei îmbracă imediat haina de hit.

„Eu am terminat Facultatea de Medicină Veterinară. Am rămas la Doctorat. Îmi pare rău că am lăsat acest domeniu deoparte, îmi plăcea mult. Dar succesul venit odată cu muzica m-a făcut să las deoparte cabinetul. Nu cred că voi mai face vreodată asta. Dar şi mama şi fratele sunt medici veterinari.

Tata are fermă, eu am câine, dar din ăla mare, de ţinut în curte. Părinţii mei, bunicii mei, nu au fost prea încântaţi de faptul că am ales muzica. Nu au crezut că o să am atât de mult succes. A fost o şansă, Dumnezeu a vrut să fie aşa! Oamenii de acasă mă ţin în priză, sunt o norocoasă. Bunicul meu canta mereu la nunţi, în Maramureş. Eu sunt singurul membru al familiei aşa de talentat.” a declarat, mai demult, Vlăduța Lupău la „Vorbește lumea”.