Maurice Munteanu a urmat dorințele părinților.

Maurice Munteanu este unul dintre cele mai puternice nume din industria fashion. De-a lungul anilor, acesta s-a impus în domeniul editorial și este un adevărat nume de referință. Dacă acum influențează mii de persoane cu stilul și cu sfaturile sale, înainte de asta, Maurice s-a pregătit în cu totul și cu totul alt domeniu.

Maurice Munteanu nu mai are nevoie de introduceri, mai ales pentru cei pasionați de modă. Juratul de la Kanal D stăpânește extraordinar de bine acest domeniu, iar fanii lui din online știu foarte bine acest lucru. De-a lungul celor multe sezoane la „Bravo, ai stil!”, Maurice a oferit sfaturi prețioase concurentelor, dar și celor de acasă care au urmărit emisiunea.

La fel ca multe alte persoane, Maurice Munteanu are și o pregătire solidă și nu doar în domeniul fashion. Înainte de a descoperi că are o pasiune pentru această zonă, vedeta s-a pregătit pentru o carieră în domeniul juridic. Da, ați citit bine! Juratul a urmat cursurile Facultății de Drept. La scurt timp, și-a dat seama că nu este chiar ceea ce ar vrea să facă pe viitor. Tocmai de aceea, nici nu a mai susținut examenul de licență.

Ce studii are Maurice Munteanu. Fashion editorul recunoaște că a fost cea mai traumatizantă perioadă din viața lui
social media

Maurice Munteanu a cochetat cu domeniul juridic

Fashion editorul nu regretă deloc această decizie, ci, din contră. Consideră că este cea mai bună alegere pe care o putea face. Doar așa își putea urma pasiunea pentru fashion și pentru tot ceea înseamnă creativitate. Deși nu a stat prea mult pe băncile Facultății de Drept, Maurice recunoaște că nu a fost deloc o perioadă de care să își amintească cu drag.

În prezent, Maurice se ocupă de mai multe cursuri de styling și fashion, dar și de partea editorială de la Elle. De asemenea, pe Instagram, vedeta oferă constant idei de a purta haine și sfaturi despre cum să fii la modă, fără prea mult efort.

„Licența m-a traumatizat. Nu eram deloc pregătit pentru asta. Tata și-ar fi dorit foarte mult să fac asta. Atât de tare m-a scârbit experiența, încât am refuzat să dau licența. Dup-aia am ajuns la jurnalism.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.