Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România. Aceasta se mândrește cu fiul ei, Francy, și spune că tânărul preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, tânărul a acceptat provocarea de intra în competiția „Asia Express”, alături de mama sa.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco s-au numărat printre echipele ce au participat în competiția  ,,Asia Express” sezonul 4. Cursa pentru cei doi s-a oprit în Georgia, după ce au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii.

Cu ce se ocupă fiul Patriziei Paglieri?

Instagram

Francesco Paglieri a preferat mereu să stea departe de lumina reflectoarelor. Acesta se poate mândri cu mama sa care este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. Băiatul vedetei are vârsta de 24 de ani și este foarte pasionat de sport.

Francy a avut în copilărie diferite rezultate în domeniul sportului. Tânărul a hotărât să pună accentul în ultimul timp pe fitness. De asemenea,  Francesco a moștenit pasiunea pentru gătit de la mama sa. Acesta pregătește de fiecare dată când are ocazia diferite preparate pentru a-și încânta mama.

Tânărul a terminat în anul 2018 Facultatea de Management din cadrul  Academiei  de Studii Economice  București. Băiatul  și-a susținut licența pe care a trecut-o fără nicio problemă.

Patrizia Paglieri, despre tatăl lui Francy

În urmă cu ceva timp, Patrizia Paglieri a vorbit despre tatăl băiatului. Aceasta a mărturisit că este o situație delicată în ceea ce privește relația cu acesta. Astfel că, vedeta a declarat că a divorțat de tatăl fiului său pe vremea când Francy avea doar un an. Până la vârsta de 14 ani Patrizia a preferat să-i spună băiatului că tatăl său este mort.

„Eu i-am spus inițial că tatăl lui e mort. M-am gândit că așa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simțeam că adevărul divorțului era unul ruși­nos, și atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înțelege și i-am explicat”, a declarat Patrizia Paglieri.