Ce studii are Vulpița de la Acces Direct. Cum se descurcă cei doi soți după ce au părăsit Bucureștiul.

Vulpița a ajuns să fie cunoscută țării prin participarea la emisiunea Acces Direct, alături de soțul ei, Viorel. Antena 1 i-a dus pe cei doi soți și la Parlamentul României. Mulți telespectatori ai emisiunii s-au întrebat ce studii are Veronica și ce a lucrat înainte de a se muta la București.

Veronica și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți în urma aparițiilor la emisiunea Acces Direct. După ce au ajuns celebri, publicul s-a întrebat despre  viața celor doi. O întrebare comună este legată de studiile Vulpiței. Cea care a lămurit problema studiilor a fost chiar aceasta. Ea a declarat că nu a avut un loc de muncă în viaţa ei. De asemenea, Vulpiţa a spus că are doar 8 clase.

Vulpiţa are 8 clase 

Nu am muncit, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa..”, a spus Vulpița la „Acces Direct.”

Fanii celebrului cuplu nu au fost deranjaţi că femeia nu a muncit niciodată, nu a avut un loc de muncă şi are studii minime.

Din ce își câștigă banii

În anul 2020 au apărut timp de câteva luni la emisiunea Acces Direct. La finalul anului, cei doi au renunțat la faimă și au părăsit Bucureștiul, întorcându-se în Blăgești. Acum sunt nevoiți să își câștige singuri banii, mai ales că au devenit părinți pentru a doua oară.

Social Media

Aceștia s-au bucurat de o faimă neprevăzută. Au fost pe buzele tuturor telespectarilor, au apărut în videoclipurile marilor cântăreți și au lansat melodii.

Cât timp au locuit în București, Viorel Stegaru a lucrat pentru o scurtă perioadă la o firmă de curățenie unde primea aproximativ 2500 de lei. Acesta și-a dat demisia susținând ca nu era un serviciu stabil. Au preferat să se întoarcă înapoi în Blăgești, susținând că viața la țară este mai bună pentru familia lor. Nici în prezent, Viorel nu are un loc de muncă stabil. El merge să muncească cu ziua prin sat pentru a aduce bani familiei sale.

Nici Veronica nu are un job. Ea este casnică și are grijă de cei doi copii ai săi. Soacra acesteia o ajută în creșterea și educarea copiilor.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.