Toată lumea o cunoaște pe Bianca Drăgușanu de ani de zile și mulți au aflat de poveștile sale de iubire tumultoase pe care le-a avut, ea fiind implicată mai tot timpul în situații scandaloase, dar iată ce studii are de fapt blondina.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute și mediatizate vedete de la noi din România, iar tot timpul aceasta ține primele pagini ale tabloidelor cu poveștile sale complicate de iubire, dar și cu aroganțele pe care le face în viața sa, căci cunoaștem cu toții că deși uneori trece prin momente dificile, vedeta știe ce înseamnă și viața pe lux și opulență.

Mulți o știu pe vedetă de ani de zile de când a apărut pentru prima oară pe micile ecrane, însă de atunci ea s-a schimbat total, a reușit să facă mai multe intervenții și nu mai arată deloc ca în prima zi, dar foarte mulți s-au întrebat ce studii are de fapt frumoasa blondină.

Sursa: Instagram

De-a lungul timpului ea a avut mai multe job-uri, iar în prezent are un atelier unde face haine, dar vedeta a cochetat și ca prezentatoare TV, dar acest lucru pentru o perioadă scurtă de timp.

Ce studii are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu a fost mereu o fată de Capitală, dar cu timpul a devenit una. Aceasta s-a născut în Hunedoara în orașul Călan și a absolvit liceul cu media la bacalaureat de 8.95.

Vedeta s-a înscris la Facultatea de Științe Economice, la care a renunțat într-un timp foarte scurt.

După aceea, ea și-a dat seama că este mai atrasă de televiziune și a optat pentru cursurile Intact Media Academy, însă nici de acestea nu s-a ținut și s-a retras.

Așa că, Bianca Drăgușanu a reuși să absolve nicio facultate și are 12 clase cu liceul terminat cu o notă foarte bună obținută la examenul de bacalaureat.