Alexandra Dinu este una dintre cele mai frumoase actrițe din țară. Aparițiile sale sunt impecabile și arată eleganța sa de fiecare dată. Aceasta nu a avut un parcurs academic prea lung, dar actoria a făcut-o să ajungă celebră. 

Alexandra Dinu este absolventă a Liceului Teoretic „Jean Monnet” din București, apoi și-a început cariera în televiziune. La doar 18 ani a mers la un casting singură și a fost aleasă din 300 de persoane pentru TVR.

În perioada în care a lucrat pentru Televiziunea Română, a cunoscut tot ce înseamnă showbiz și a prezentat o emisiune alături de marele artist, Horia Brenciu. Studiile nu le-a mai continuat pentru că succesul îi era garantat de carisma și frumusețea de care a dat dovadă.

„Primii pași în televiziune i-am făcut în 1999, când m-am dus singură la un casting și am fost aleasă din 300 de persoane, împreună cu alți tineri, să facem o emisiune pentru TVR2, care se numea „Trupa DP2”. Eram cu toții tineri, fără experiență, și am învățat totul din mers. Emisiunea era în direct, 4 ore pe zi, și aveam tot felul de invitați interesanți. În perioada respectivă am cunoscut tot ce însemna showbiz în România.”, a spus Alexandra Dinu în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Social media

Alexandra Dinu a avut un rol într-un film la 17 ani

Fosta soție a lui Adrian Mutu s-a remarcat în lumea filmului de la vârsta de 17 ani, chiar înainte de terminarea liceului. Ea și-a dorit să fie cunoscută în domeniu și să aibă un public numeros care să o aprecieze, astfel că a ajuns renumită în Italia. În urmă cu un deceniu a primit titlul pentru „Cea mai bună actriță a Italiei” pentru personajul din „Rosso San Valentino.”

„Prima mea experiență profesională a fost într-un film de cinema al lui Radu Muntean, pe care l-am făcut la vârsta de 17 ani, iar ulterior am început să lucrez în televiziune, ca prezentator. Încă de mică, de când aveam 6 ani, visam să devin actriță. Mereu mi s-a părut interesant să intri în pielea altor personaje.”, a mai spus aceasta.