Cristina Ștefania s-a apucat de cântat la insistențele lui Speak, dar marea ei pasiune rămâne tot dansul.

Cristina Ștefania este vedeta cu cea mai rapidă ascensiune din online-ul românesc. Imediat după ce a participat la „Asia Express” și a anunțat logodna cu Speak, Instagramul ei a explodat. Astfel, de la iubita lui Speak, Ștefania a ajuns să aibă un capital de imagine uriaș și să fie cunoscută de toată lumea.

Cristina Ștefania nu mai are nevoie de nicio prezentare în lumea online-ului. Șatena se bucură de popularitate mai mult ca niciodată, iar asta i se datorează, exclusiv, ei. Cristina a știut cum să speculeze fiecare ocazie care i-a apărut în cale, iar, în prezent, a devenit una dintre cele mai cunoscute prezențe de pe scena mondenă.

Vedeta a avut noroc cu iubitul ei, Speak. Artistul a crezut foarte mult în talentul partenerei sale și i-a dat mereu aripi. Cei doi se susțin foarte mult, atât personal, cât și profesional. Ambii au proiecte comune, dar și separate și toate se bucură de un real succes.

Ce studii are Cristina Ștefania. Iubita lui Speak este idolatrizată de milioane de fani
Instagram

Cristina Ștefania și-a făcut propria trupă de dans

Înainte de a avea o relație cu Speak, Cristina Ștefania se învârtea tot în lumea artiștilor. Șatena dansa alături de cei mai mari artiști de la noi, iar INNA, Elena Gheorghe și Randi sunt doar câteva exemple. Încă de mică, aceasta a fos atrasă de latura artistică și, drept dovadă, acum cochetează și cu muzica.

Înainte de a-l întâlni pe Speak, Cristina Ștefania era eleva Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin“, din Galați. În copilărie, vedeta a avut parte de toată iubirea și sprijinul familiei sale. Ștefania are o relație specială cu mama și cu tatăl ei și le este recunoscătoare pentru tot ce au făcut pentru ea.

„Sunt singură la părinţi, deoarece eram foarte posesivă cu părinţii mei. Dorinţa de a fi singură la părinţi îmi aparţine, iar ei au respectat asta”, a spus Cristina Ștefania, potrivit impact.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.