Adela Popescu a descoperit succesul la o vârstă fragedă, dar nu a lăsat nici studiile mai prejos.

Adela Popescu are o carieră fulminantă. Soția lui Radu Vâlcan are în spate zeci de ani de studii, ani în care a tras din greu să ajungă în punctul în care este acum. Vedeta a vrut ca numele ei să reprezinte ceva în lumea actorilor și se pare că a reușit din prima.

Adela Popescu a venit de la Șușani cu o valiză plină de dorințe. Vedeta a dat casting pentru telenovela „Numai iubirea” și nici nu se așteapta să reușească din prima. Blondina a convins-o pe Ruxandra Ion că are talent, iar personajul Alinei i s-a potrivit mănușă. Acum, privind retrospectiv, Adela poate spune că actoria a ales-o pe ea și nu invers.

Vedeta a ajuns cu ușurință la inima publicului, iar acesta a fost un mare plus pentru ea. Deși i-a mers foarte bine cu actoria și a prins proiect după proiect, Adela nu s-a lăsat până nu a urmat și studii în domenii. Programul a devenit din ce în ce mai greu, dar soția lui Radu Vâlcan nu a renunțat pentru nimeni și nimic la visul ei.

weekend. Ce studii are Adela Popescu. Soția lui Radu Vâlcan a dat lovitura cu actoria
Arhivă presă

Adela Popescu, actriță cu acte-n regulă

Drept urmare, în prezent, vedeta se poate lăuda că a absolvit Liceul „Dinu Lipatti”, dar și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” (UNATC). Și nu oricum, ci cu nota 10 la licență. Adela a avut marele avantaj că a avut ocazia să practice această meserie pe platourile de filmare de la telenovelele în care a jucat.

Momentan, Adela nu s-a mai implicat în seriale sau filme, dar nu este de blamat. Vedeta are un program foarte încărcat, iar cei trei copii ai săi îi ocupă tot timpul. Chiar și așa, nu a putut sta prea mult timp departe de marile sale pasiuni. Soția lui Radu Vâlcan a revenit pe micul ecran în ipostaza de prezentatoare și, din când în când, cochetează și cu muzica.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.