Horoscop pentru zodia Berbec

Nativii în zodia berbec sunt adepții unul stil mai ”obraznic”. Întotdeauna vor îndrăzni să poarte cele mai sexy haine și să accesorizeze cu cele mai extravagante accesorii. În cazul femeii berbec, buzele roșii și pantofii cu toc înalt cui sunt nelipsiți din garderobă.

Horoscop pentru zodia Taur

Pentru nativii în zodia taur cel mai mult conează calitatea hainelor, cum sunt croite și cât de calitativ este matrialul din care sunt realizate. Dacă ar fi să aleagă între un stil sexy și un stil cât se poate de comod, fără nicio urmă de îndoială ar alege confortul.

Horoscop pentru zodia Gemeni

Nativii în zodia gemeni sunt adepții unui stil cât mai simplu, copilăros și, în același timp, extrem de comod. De regulă, look-ul pe care îl adoptă este unul simplu, fără accesorii extravagante.

Horoscop pentru zodia Rac

Nativii în zodia rac preferă un stil romantic, în culori calde și, de asemenea, niște accesorii cât mai ”dulci”. Racilor nu le place să exagereze, adoptă întotdeauna ținute cu foarte mult bun-gust.

Horoscop pentru zodia Leu

Leii adoră culorile tomnatice, tot ce ține de maro, galben, auriu, portocaliu, de parcă ei s-ar afla în permanență într-o vacanță Safari. De asemenea, au un stil nebunatic, de parcă ar fi întotdeauna pregătiți să meargă la festival.

Horoscop pentru zodia Fecioară

Fecioarele pun foarte mare accent pe accesorii. Este drept că nu cheltuie o avere pe haine, însă ceea ce aleg sunt de bună calitate.

Horoscop pentru zodia Balanță

Balanțele se regăsesc în stilul clasic. Niciodată nu ies din tipar și nici nu le place să încerce lucruri noi în materie de haine.

Horoscop pentru zodia Scorpion

Scorpionii sunt adepții unui stil mai sobru, serios, bărbătesc. Nu le place să fie în centrul atenției, așa că, dacă ar putea, s-ar acoperi din cap până în picioare ca să nu fie recunoscuți pe stradă.

Horoscop pentru zodia Săgetător

Săgetătorul adoră pasiunea, sexualitatea, așa că se vor îmbrăca numai în culori vii, calde, cum ar fi roșul. Nu se zgârcesc deloc atunci când vine vorba de o piesă vestimentară care le-a atras atenția. Nu contează că valorează cât un salariu, pentru că vor face tot posibilul să aibă acel lucru.

Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie. Berbecii sunt adepții stilului ”obraznic”

Horoscop pentru zodia Capricorn

Capricornii sunt adepții stilului sport, însă foarte colorat. Dacă vei vedea pe stradă vreodată pe cineva care are o pereche de pantaloni verzi, o bluză roșie și încălțăminte albastră, fii sigur că este un capricorn.

Horoscop pentru zodia Vărsător

Vărsătorilor le place culorile țipătoare și extravaganța. Ei sunt acele persoane care și-ar vopsi părul în toate culorile posibile.

Horoscop pentru zodia Pești

Peștii sunt fideli stilului clasic, dar care are și accente romantice prin culorile pe care le aleg de fiecare dată.