Deși nu mai vorbesc de câteva luni, mai exact de când s-a terminat ,,Survivor România”, Zanni a mărturisit că încă mai ține la Ana Porgras.

Zanni: ,,M-am îndrăgostit de personalitatea ei”

Zanni a fost invitat astăzi în emisiunea ,,La Măruță”, unde a mărturisit că încă mai are sentimente pentru fosta gimnastă. Acesta a precizat că la finalul competiției ,,Survivor România”, a organizat acasă o mică petrecere, la care a fost invitată și Ana Porgras. Aceasta nu a dorit să vină, având o altă relație. Pe lângă faptul că încă mai are sentimente pentru fosta gimnastă, acesta a precizat că s-a îndrăgostit de personalitatea acesteia. Chiar și așa, Zanni și Ana Porgras nu mai țin legătura, după ce acesta ar fi citit un mesaj care l-a determinat pe Zanni să își schimbe părerea despre fosta gimnastă.

,,Nici cu Ana Porgras nu voiam o relație, dar m-am îndrăgostit de ea. M-am îndrăgostit de personalitatea ei. Și am lăsat-o pe mijloc, pentru că intriga e bună. Încă am sentimente pentru ea, nu uit ce a însemnat pentru mine. Încă am sentimente pentru ea, îmi place de ea. Țin la ea, e iubire, dar iubirea e de mai multe feluri. Cu ea am avut o relație puternică.

Doar o dată am mai căutat-o, când i-am invitat pe Faimoși la mine acasă. Ea avea o relație atunci și nu a venit. Au mai fost niște fete de pe la Puterea dragostei, mi-e și rușine să spun că au fost mai multe care s-au dat la mine.”, a spus Zanni în platoul emisiunii ,,La Măruță”.

O altă dezvăluire făcută de Zanni se referă la faptul că între el și Alexandra Stan ar fi existat câteva aproprieri. Acest lucru s-ar fi întâmplat înainte ca Ana Porgras să ajungă în Republica Dominicană. Această mărturisire a surprins pe toată lumea, având în vedere că între Zanni și Alexandra Stan au existat destule conflicte în cadrul emisiunii ,,Survivor România”.