Vladimir Drăghia, prima declarație după ce în presă s-a zvonit că va fi noul prezentator al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

În ultimele zile s-a vehiculat faptul că Vladimir Drăghia, fost câștigător al emisiunii „Exatlon” va prezenta din toamnă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” în Republica Dominicană. Veste a ajuns și al urechile acestuia și a făcut declarații pe marginea acestui subiect.

Vladimir Drăghia mărturisește că a citit această știre și s-a amuzat copios. Motivul? Nimic din ce s-a scris nu era adevărat. Vedeta spune că informația este pe jumătate adevărată, având în vedere că din această toamnă va reveni pe micul ecran, însă nu în rolul de prezentator al acestei emisiuni.

Vladimir Drăghia: „M-am amuzat..”

Sursa: Social media

„Am citit și eu știrea și m-am amuzat! M-am amuzat fiindcă nu este nimic adevărat! Sau, mă rog, e doar parțial adevărată. În sensul că revin din toamnă pe micile ecrane. Nu revin din postura de prezentator al vreunei emisiuni filmate în Republica Dominicană.” a declarat Vladimir Drăghia pentru impact.ro

Cu toate acestea, Vladimir mărturisește că va putea fi urmărit la PRO TV din toamna acestui an, întrucât se numără printre actorii care vor face parte din distribuția serialului „Clanul”.

„Vă asigur că nu aș avea cum să fiu în două părți, cam în aceeași perioadă de timp, oricât de binevoitor și de doritor de asemenea proiecte aș fi. Ca atare, nu este vorba despre niciun fel de emisiune filmată în Republica Dominicană, oricum s-o fi numit ea, cel puțin cu mine ca prezentator.

E sigur o confuzie la mijloc, altfel nu-mi explic! Dar, da, voi apărea în viitorul serial de televiziune, ce va fi difuzat din toamnă la PRO TV, Clanul!” a mai spus acesta pentru sursa citată

De curând, reprezentații postului de televiziune PRO TV au anunțat că din toamnă vor aduce un nou serial pe micile ecrane.

„Clanul” reprezintă o adaptare care va avea în centru o poveste captivantă, iar românii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea va atinge cote înalte când poveștile de iubire vor condimenta eterna bătălie dintre bine și rău.” se arată în comunicatul PRO TV

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.