Andreea Antonescu face dezvăluiri despre viața dinainte de celebritate

Andreea Antonescu a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, acolo unde a făcut dezvăluiri despre viața personală, despre problemele de sănătate care au marcat-o, dar și despre cei care i-au fost alături la greu.

Ce spune vedeta despre boala de care suferea

Andreea Antonescu a mărturisit că, la vârsta de 2 ani, a suferit de o boală gravă, de care este marcată și în prezent.

„Când am fost micuță, am fost foarte bolnavă. Am suferit de un sindrom nefrotic mixt, o infecție la ambii rinichi. Aveam vârsta de 2 ani. Am fost internată la Spitalul Fundeni, timp de 6 luni de zile”, a povestit cântăreața.

Andreea Antonescu a mărturisit că acea perioadă din copilărie îi marchează și în prezent existența și că, de atunci, îi este recunoscătoare divinității pentru ce are.

„Șansele ca eu să trăiesc erau minime. Aveam actele făcute pentru a pleca undeva în Belgia. Medicii nu mi-au dat șanse de supraviețuire nici în altă țară. Acesta a fost și motivul pentru care medicii i-au recomandat tatălui meu să încerce să mai facă un copil pentru a nu o pierde și pe mama, pentru că ea mă iubea destul de tare. Viața mea de atunci încolo a fost considerată un miracol”, a continuat Andreea Antonescu.

 

Andreea Antonescu, mărturisiri sfâșietoare. Ce spune vedeta despre boala de care suferea: „Medicii nu mi-au dat șanse de supraviețuire”
Facebook

Andreea Antonescu, despre boala care o marchează și în prezent

Andreea Antonescu a precizat că nu și-ar fi dorit niciodată ca boala pe care a avut-o în copilărie să devină subiect în presă, însă a fost determinată de împrejurări.

„Prima dată când s-a vorbit de boala mea a fost în timpul competiției „Survivor” pentru că atunci deja aveam anumite reacții pe care eu nu le mai avusesem de când eram mică, de când făceam citostatice și atunci mama s-a îngrijorat foarte tare”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a precizat că a făcut câteva schimbări în stilul de viața pentru a se asigura că nu se va mai confrunta cu probleme de sănătate. Astfel ea s-a protejat, nu a mâncat sărat și nu s-a expus la soare.

„A trebuit să țin boala sub control. M-am protejat extrem de mulți ani. Nu am mâncat sărat, nu am stat la plajă și nici în apă, ci mereu sub umbrelă, dacă era soare. Uneori, beau și câte zece litri de apă pe zi”, a continuat Andreea Antonescu.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.