Văru' Săndel s-a mutat într-o comună din Călărași împreună cu familia.

Văru’ Săndel era o prezență activă pe micile ecrane și încânta publicul cu piesele și interpretările sale. Pe numele său real, Sandu Pop a lăsat viața de la Capitală și s-a retras în mediul rural unde, recunoaște că se simte excelent. Deși are numeroase proiecte, preferă să facă naveta decât să se întoarcă la viața agitată de dinainte.

Văru’ Săndel a dispărut de pe micile ecrane, dar are în derulare noi proiecte. Acesta a jucat în cea mai nouă comedie românească „Secretul lui Zorillo” alături de alți actori celebri. Aceștia își doresc ca filmul să aibă un mare succes, iar filmele românești să fie din nou la modă pentru public.

„Suntem două tabere, tabăra dacă și tabăra romană. Eu, Alin și Ilinca, suntem cei trei daci. Zorillo – Alin, Zdrelos – eu și Bostes este Frankfurt din Vacanța Mare. Ceilalți, partea romană, unde este Ghimiș, Cosmin, care e guvernatorul. Bătălia noastră sau, mă rog, miza filmului este că noi avem tehnologia lumii de azi, în timpul ăla. Și ei ne urmăresc cu caii și nu știu cum dispărem. Și noi suntem cu ATV-ul. Eu sper să iasă bine, pentru că ne-am dus cu foarte mare curaj în alt gen de comedie, nu s-a mai făcut la noi, să ieși din convenție, adică zburăm din convenție și ne oprim să facem reclamă și după aceea continuăm subiectul!”, a declarat Văru’ Săndel pentru Click!

Social media

Văru’ Săndel s-a mutat în mediul rural cu familia

Actorul alături de familia sa au migrat către mediul rural. Aceștia s-au stabilit în comuna Plătărești din județul Călărași în anul 2017. Împreună cu soția sa au construit o casă ideală, pe gusturile și necesitățile lor. Sandu Pop se bucură de spațiul pe care îl are în grădină și îi place să își ocupe timpul pe lângă casă, făcând treburi gospodărești.

„Când am un pic de timp liber și dacă e soare și frumos nici nu mă gândesc să nu mai fac ceva prin grădină. Am o mie și ceva de metri de gradină, am și o livadă, mă ocup, mă preocupă și îmi și place foarte tare. Numai acolo aș rămâne dacă aș putea.”, a spus actorul.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.