Tily Niculae a povestit despre momentele neplăcute din perioada filmărilor pentru „La Bloc.”

Tily Niculae s-a remarcat după ce a jucat în „La Bloc.” Deși era o puștoaică, aceasta a demonstrat că talentul ei este unul pe cinste și s-a bucurat de succesul său. Indiferent cât de bine se vedea pe micile ecrane, aceasta a trecut prin momente neplăcute în timpul filmărilor.

Tily Niculae a povestit experiența prin care a trecut când a filmat pentru serialul „La Bloc.” Deși au fost multe momente frumoase, condițiile pe care le-a avut, precum și orele petrecute la filmări au fost extrem de grele. Aceasta avea doar 18 când a început, fiind luată de pe băncile școlii.

Totodată, actrița nu a reușit să ajungă la examenul auto din cauza filmărilor la care trebuia să fie prezentă în mod continuu. Spectatorii care vizionau nu aveau de unde să știe condițiile prin care trec actorii pentru câteva minute de amuzament.

„Nu aveai timp să mănânci, nu aveai timp să te duci la baie, aveam un fel de mici crize. Eu vorbeam pentru mine. Băi, ție ți se părea normal? Eu nu ajungeam la facultate. Se tot schimba programul, de 3 ori nu am putut să ajung la examenul auto.

Erau sacrificii, să nu ne aducem aminte. Nu e vorba de optimism, e vorba de realitate. Acum am niște contracte beton, nu se mai schimbă niciun program. Eu nu pot să duc așa ceva. Pe mine m-a marcat, Laura era mai mare. Eu nu m-am întâlnit cu colegii mei niciodată.

Eu eram de vârstă cu Dana, dar ea a început altfel. Ea începuse de mică, era o normalitate. Pe mine m-au luat de băncile liceului. Te-ai băgat în ceva ce nu știai în ce te bagi. Cu siguranță au fost lucruri mai bune decât rele.”, a povestit Tily Niculae în trecut.

Sursa foto: Social media

Tily Niculae a avut probleme de sănătate în acea perioadă

Tily Niculae și Laura Cosoi au avut parte de multe momente frumoase împreună, dar și neplăcute în timpul filmărilor. Cele două au păstrat o prietenie care ani. Tily își amintește de foamea pe care a îndurat-o fiindcă nu avea timp să mănânce, filmând și câte 18 ore pe zi.

„Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou. Țin minte că venea Laura să mă ia, eu eram varză. Radu Dragomir țipa la mine, nu pot să îi zic soțul Danei, pentru că eram cu șervețele. Aveam un talent fantastic de a răci., a mai spus Tily Niculae.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.