Theo Rose este una dintre acele vedete care are curajul să discute orice pe rețelele sociale, cu fanii ei care o urmăresc zilnic și care o apreciază. Fiind extrem de frumoasă chiar și fără niciun pic de machiaj, oamenii au început să se întrebe dacă nu cumva vedeta a apelat la operațiile estetice, pentru a arăta atât de bine. Ei bine, ea a decis că este vremea să lămurească pentru totdeauna această situație și le-a povestit tuturor cum stau, de fapt, lucrurile.

Cel mai probabil, mulți dintre ei nu s-ar fi așteptat la acest răspuns venit din partea sa, dar acesta este adevărul, iar ea nu este deloc omul care să se ascundă după deget, indiferent despre ceea ce ar fi vorba. Se pare că lucrul care a determinat-o pe cântăreață să abordeze acest subiect este legat de faptul că a primit extrem de multe mesaje din partea oamenilor, care i-au transmis că o apreciază tocmai pentru faptul că nu a apelat la ajutorul medicilor specialiști până în clipa de față.

Din câte se pare, ea nu a apelat la operațiile estetice și nu are de gând să facă asta prea curând, din motivele ei. Theo Rose a remarcat faptul că umorul pe care îl are nu ar mai avea aceeași credibilitate, dacă ar arăta perfect. În plus, a declarat că este mulțumită de felul în care arată și că nu promovează sub nicio formă perfecțiunea. Nu este, totuși, împotriva femeilor care își îmbunătățesc aspectul fizic prin intermediul unor astfel de metode.

Ce spune Theo Rose despre operațiile estetice! A apelat sau nu vedeta la ajutorul medicului estetician / FOTO

 

„Primesc comentarii in care sunt apreciata pentru faptul ca am ales sa nu apelez la interventii estetice de niciun fel si nu o sa o fac, pentru ca naturalul asta se potriveste cu personalitatea mea. Umorul meu nu ar mai avea aceasi credibilitate daca as arata perfect. Nu promovez perfectiunea, dar sunt foarte incantata de felul in care arat.
Pe de alta parte, sunt in totalitate de acord cu femeile care isi fac imbunatatiri. Sunt in totalitate pro in ceea ce priveste consolidarea increderii de sine, orice ar presupune asta.
Evident, insa, trebuie sa existe o limita in orice🤗
Va pup!”, a scris ea pe Instagram.