Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de mai mulți ani, iar din 2015 și-au oficializat relația. Cei doi se împart între viața de familie și carieră, amândoi sunt implicați în proiectele pe care le au.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au colaborat pentru emisiunea „Te vreau lângă mine”, unde ea prezenta, iar el alături de trupa sa încânta pe toată lumea. Aceștia au devenit părinții a două fetițe frumoase, Victoria și Iris de care sunt foarte mândri. Deși sunt foarte implicați în creșterea copiilor, mereu își fac timp pentru ei și relația lor.

De cele mai multe ori, aceștia apelează la bunica și ies la o plimbare, în parc sau la o cafenea. Orice activitate fără copiii este perfectă pentru ei. Când găsesc mai mult timp liber, pleacă într-o escapadă de două sau trei zile în care se bucură unul de compania celuilalt.

„Chiar astăzi ne-am găsit timp, am profitat pentru că este și bunica pe la noi. Am făcut o plimbare în jurul Bucureștiului. Bine, am avut și treabă, am combinat utilul cu plăcutul. Cam greu găsim timp, poate după ce se culcă ele sau când sunt la grădiniță. Avem și de făcut contracte, o mulțime de alte lucruri. Totuși, ușor cresc, iar cu cea mare deja ne înțelegem mai bine, face deja multe lucruri singură. O să crească și cea mică și o să ne reluăm tabieturile”, a spus Tavi Clonda pentru Ego.ro

Social media

Tavi Clonda: „S-a schimbat”

După ce a apărut Victoria în viața lor, totul s-a schimbat. Timpul nu mai era la fel de darnic cu el la fel ca înainte, iar responsabilitățile au apărut. Tavi Clonda i-a explicat soției sale nucleul unei familii care este format din soț și soție, astfel că trebuie să-și facă timp pentru relația lor.

„Vrând, nevrând, s-a schimbat. Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei. Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele. Este greu, dar i-am spus Gabrielei: Copiii sunt copii, soțul este soț. Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. Am înțeles amândoi acest lucru și luptăm pentru asta, nu este ușor. Toată lumea este pe primul loc. Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei.”, a explicat el pentru Ego.