„Vocea României” va reveni pe micile ecrane cu sezonul zece. Aici s-au făcut mai multe schimbări în ceea ce privește juriul, dar toți sunt pregătiți să îi cunoască pe concurenți. Smiley este juratul cu cea mai mare experiență și își dorește o colaborare pe cinste cu toată lumea.

Smiley este unul dintre artiștii apreciați în țară și dorește să fie antrenor de talente și anul acesta la „Vocea României.” El a schimbat mai mulți colegi de platou, înainte, fiind jurat alături de Marius Moga, Horia Brenciu, Loredana Groza sau Adrian Despot. S-au atacat de multe ori în privința unui concurent pe care îl doreau în echipa lor, dar la finalul zilei, tot se înțelegeau.

Sursa foto: Social media

Ce spune Smiley despre actualii săi colegi

Artistul a mărturisit că Irina Rimes îi ține piept și, de multe ori, chiar îl „înțeapă” cu replicile sale. Cu Tudor Chirilă a avut mai multe divergenții în ceea ce privește alegerea concurenților. Acum, și-au făcut apariția Theo Rose și Denis Roabeș. Smiley o laudă pe Theo Rose pentru talentul său și își dorește să facă o echipă pe cinste.