Adriana Bahmuțeanu a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a logodit. De doar câteva luni vedeta are o relație cu George Steven, iar cei doi au hotărât deja să facă pasul. În curând, vor merge și la starea civilă, iar apoi urmează nunta. Cum a reacționat Silviu Prigoană atunci când a aflat veștile cele mari?

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format un cuplu din 2003 până în 2015 și au marcat în tot acest timp cinci divorțuri. Relația celor doi a fost una tumultoasă, cu numeroase împăcări și despărțiri. Cei doi nu au rămas în relații tocmai bune după divorțul final, iar scandalurile au continuat.

Astfel, toată lumea se aștepta ca Silviu Prigoană să nu aibă tocmai o reacție bună când a auzit de logodna fostei sale partenere. Însă, acesta i-a surprins pe toți, spunând că este bucuros și urându-le „Casă de Piatră” îndrăgostiților.

„Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit. Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a declarat Silviu Prigoană, potrivit impact.ro.

Ce spune Silviu Prigoană despre logodna fulgerătoare a Adrianei Bahmuțeanu! Bărbatul a avut o reacție neașteptată Social media

Adriana Bahmuțeanu, planuri mari de viitor

Adriana Bahmuțeanu pare să fie în al nouălea cer. Noul iubit o face fericită și deși au doar câteva luni de relație, cei doi au planuri mari împreună. După logodna din biserică urmează cununia civilă, iar mai apoi nuntă. Însă, planurile celor doi nu se opresc aici. Se pare că iubirea este atât de mare încât își doresc și un copil împreună. Chiar dacă fiecare dintre ei are deja copii, cei doi vor unul care să fie rodul iubirii lor.

„O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea. Sar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație. Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece. Măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.