Fostul fotbalist a comentat ce s-a întâmplat până acum în cadrul competiției ,,Survivor România”, printre care și o posibilă legătură amoroasă între Laura Giurcanu și TJ Miles. Speculațiile au fost făcute de Andreea Tonciu. Nici Otilia Bilionera nu pare să aibă o părere diferită de aceasta, care susține că a văzut unele apropieri între cei doi. 

Sebastian Chitoșcă, despre presupusa relația dintre Laura Giurcanu și TJ Miles

Fostul concurent nu crede că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă și că relația lor este una mai degrabă bazată pe prietenie. Sebastian Chitoșcă este de părere că o relație în cadrul competiției ar destabiliza echipa.

„Sunt de altă părere. A avut dreptate, n-a avut dreptate, e părerea ei. O relație de dragoste într-o competiție afectează echipa. În momentul în care ăia doi amoroși nu se mai înțeleg sunt afectați și nu mai dau același randament.

Poate, într-o seară, în loc să se culce unul pe o parte și altul pe cealaltă parte se strâng mai mult în brațe și se face 3-4 dimineața. Te trezești la ora 7 debusolat puțin”, ar fi spus Sebastian Chitoșcă, conform Fanatik.ro.

„Când vii la o muncă, faci o muncă și te axezi pe aia. Nu ai venit la Din dragoste”, a completat Sebastian, notează sursa citată anterior.

Ce spune Sebastian Chitoșcă despre relația apropiată a Laurei Giurcanu cu TJ Miles
ProTV

De sub observația fostului fotbalist nu a scăpat și Relu Pănescu, cel mai în vârstă concurent de la ,,Survivor România”. Sebastian Chitoșcă a precizat că bărbatul este de apreciat având în vedere efortul pe care îl face pentru a aduce puncte echipei sale. Și Albert Oprea, fost concurent în cadrul aceleiași competiții și-a exprimat opinia referitoare la evoluția lui Relu Pănescu, care spune că bărbatul este de apreciat, însă este vizibilă diferența dintre el și TJ Miles.

„Când joci cu Relu, excludem vârsta, nu pot să fiu supărat dacă m-a bătut acel om. E clar că TJ poate fi bătut nu doar la traseul ăsta. Îl ajunge Relu cu viteza luminii, dar unde-i viteza? Aici au fost de la egal la egal. Bravo, Relu”, a completat Sebastian Chitoșcă.

„E de apreciat Relu, dar nu putem spune că e mai bun decât TJ Miles. Eu vorbesc exact de traseul ăsta. Am tendința să compar cu sezonul nostru. Mi se pare sub Faimoșii din sezonul nostru”, a precizat Albert Oprea, conform sursei citate mai sus.