Raluca Bădulescu este un personaj controversat în showbizul românesc. Aceasta a trecut printr-o transformare uriașă în ultimii ani, iar acum, are o siluetă de invidiat.

Raluca Bădulescu s-a făcut cunoscută prin stilul său vestimentar nonconformist. Deși forma fizică nu o ajuta, ea se simțea excelent și îi plăcea să iasă în evidență.

Jurata de la „Bravo, ai Stil” a apelat la o operație pentru micșorarea stomacului, iar viața i s-a schimbat. Cu toate că ajungea la o greutate de trei cifre, aceasta era fericită și se simțea împlinită. Deși arată mult mai bine, încă primește mesaje negative cu privire la felul în care arată.

„Eu sunt mândră de poza asta, pentru că dacă de acolo am ajuns aici, hello, how are you, e bine ce ai făcut, e o realizare, dar foarte multă lume își imaginează că pe vremea aia eram ori nefericită, ori fără bărbați ori ne… Să știi că îmi mergea foarte bine. Ori datorită sufletului.

Acum când consider că am reușit în viață, primesc pe Instagram «S-a dezgropat asta», «Mumie», «Zici că-i vie», «Ți-ai uitat coșciugul acasă». Văd tot felul de comentarii din astea și mă gândesc, frate, oricum o dai, nu e bine.”, a declarat Raluca Bădulescu pe Youtube.

Social media

Raluca Bădulescu a slăbit foarte mult după intervenții, dar mărturisește că acum se simte mult mai bine. Nu îi este rușine să spună intervențiile prin care a trecut pentru a ajunge la această formă, dar se mândrește cu rezultatul ei.

„Nu înțeleg. Înainte dacă eram grasă, eram prea grasă, e adevărat că eram la o extremă, poate și acum sunt. Sunt foarte mândră și asumată. Tu îți dai seama? De acolo, aici. Nu am muncit de una singură, eu nebună, aia ambițioasă a vieții, am făcut niște intervenții și restul a fost de la Dumnezeu. Multe din lucrurile care mi s-au întâmplat le consider minuni”, a mai spus Raluca Bădulescu.