Anda Adam se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a fost evacuată din casa în care locuia în Bragadiru.

Vedeta a fost somată de mai multe ori să plece din locuință, însă aceasta a refuzat. Solista a mărturisit că toate acuzațiile care i se aduc nu sunt adevărate. Pe de altă parte, proprietarul casei a venit cu o altă versiune. 

De ce a fost evacuată din casă, de fapt, Anda Adam

Anda Adam este foc și pară, după ce a fost dată afară din casa din Bragadiru. Cântăreața a susținut sus și tare că totul este un „fake news”, iar reclamanții nu vor altceva decât să își facă reclamă folosindu-se de numele ei. Mai mult de atât, blondina spunea că înșelată a fost chiar ea, așa că se va adresa instanțelor de judecată pentru a rezolva problema. Între timp, scandalul continuă, iar acuzațiile dure curg la adresa interpretei.

Proprietarul casei din Bragadiru a mărturisit că Anda Adam nu a avut niciodată bani suficienți pentru a putea achiziționa casa respectivă. Asta datorită faptului că solistei nu i-a fost aprobat un credit la bancă, pentru bunul imobiliar. Bărbatul o mai acuză pe vedetă că a făcut anumite modificări în casă fără să îl întrebe. Apoi, Anda Adam i-a solicitat acestuia suma de 30.000 de euro pe care i-a băgat în casă, deși nu era încă a ei.

„Prima discuție cu doamna Anda Adam a avut loc în luna martie a anului trecut. Am informat-o că noi trebuie să facem succesiunea pentru socrul meu și va dura ceva procedura”, a declarat bărbatul, care a dorit să-și păstreze anonimatul asupra identității, pentru Prima TV.

foto: instagram

Solista nu a avut banii necesari să cumpere locuința?

El a mai precizat că Anda Adam l-a asigurat că va avea toți banii până în luna august a anului trecut. Pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, artista a fost evacuată din locuință, deși achitase 5.000 de euro avans.

„Când actele au fost gata, am contactat-o pe doamna Anda Adam. Mi-a spus că nu are banii și că urmează să facă credit pentru a achita imobilul. La un moment dat, am fost sunat de la bancă. Mi s-a spus că nu i se aprobă creditul. S-a constatat că a vrut să facă credit la o altă bancă pentru același bun. Mai are o casă lângă noi care este lăsată în paragină. Dar… tot așa, nu este treaba mea…”, a mai spus bărbatul.

Pe de altă parte, Anda infirmă zvonurile potrivit cărora ar fi fost evacuată. Vedeta spune că ar fi plecat chiar ea din această casă, anul trecut. De asemenea, vedeta spune că a plătit chiar și un avans proprietarilor.

„Proprietarii m-au indus în eroare că mi-l vor vinde timp de mai multe luni de zile și apoi s-au răzgândit.” a mărturisit aceasta pentru Libertatea.ro.