Britanicul a scris pe internet că ar trăi înconjurat de gândaci, păduchi și ploșnițe

Poliția Capitalei răspunde, după ce în mediul online circulă un mesaj al lui Andrew Tate. Britanicul s-a plâns ca ar fi închis printre insecte. Autoritățile au dezmințit declarațiile acestuia.

Andrew Tate și-a exprimat pentru prima oară de când a fost arestat gândurile prin intermediul unei scrisori. Aceasta a ajuns în mediul online, fiind publicată de o altă persoană.

În mesajul său, milionarul a lăsat de înțeles că îndură condiții extrem de grele. El s-a plâns că ar sta în celulă alături de insecte.

Încearcă să mă doboare. Aruncat în interiorul unei celule fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte., a scris milionarul.

La aceste acuzații a răspuns și Poliția Capitalei. Autoritățile au explicat că celulele respectă normele de curățenie. Mai mult decât atât, Andrew Tate nu s-a plâng niciodată în mod oficial de condiții, deși ar fi putut.

Periodic, prin intermediul Serviciului de Logistică sunt contractate servicii de dezinsecție și dezinfecție, atât pentru zona de cazare, cât și pentru spațiile administrative. De asemenea, din partea persoanei nu au existat până la acest moment reclamații sau sesizări, scrise sau verbale, adresate administrației centrului cu privire la condițiile din arest”, a transmis Poliția Capitalei, conform publicației Libertatea.

Nu Andrew Tate este cel care a scris scrisoarea. Nici postările de pe Twitter nu

Pe lângă această clarificare, frații Tate au avut numeroase ocazii prin care să se plângă de condițiile în care sunt închiși. Cei doi milionari au fost vizitați de diplomați din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii și a Ambasadei Marii Britanii.

Fiind cetățeni străini, acestea au avut datoria să se asigure că drepturile lor sunt respectate. Printre acestea, și cele legate de mediul în care stau.

În plus, autoritățile au clarificat că este imposibil ca așa-zisa scrisoare să fi fost scrisă de Tate. Niciunul dintre deținuți nu are acces la internet sau la telefonul mobil. Așa că postările sale din mediul online nu-i aparțin. Înainte să fie arestat, Andrew Tate probabil și-a lăsat contul de Twitter în grija unei alte persoane.

Share.