Tristan Tate și fratele lui, Andrew se află în continuare în arestul Poliției Capitalei. Asta după ce săptâmâna trecută, măsura arestului preventiv a fost înnoită în ceea ce îi privește. Cei doi milionari britanici au mai multe capete de acuzare. Despre fratele cel mare, o tânără din Ucraina a făcut dezvăluiri neașteptate în mediul online.

Tristan Tate, generos cu refugiații din Ucraina

Tânăra din Ucraina a publicat un filmuleț pe rețelele de socializare despre Tristan Tate. Aceasta a mărturisit aproape plângând cât de generos ar fi de fapt milionarul. Conform spuselor fetei, acesta s-a implicat activ în ajutorarea refugiaților. Tristan ar fi donat haine copiilor și adulților, dar și bani.

„Înainte de orice, ei sunt de departe cei mai deștepți și mai blânzi oameni pe care i-am întâlnit vreodată. Nu îi cunosc de o lună ci de aproape 3 ani. Sunt refugiată din Ucraina. Tristan a fost cel care nu m-a ajutat doar pe mine, pe mama sau pe bunica. El a donat numeroase haine și încălțăminte călduroase pentru copii. De asemenea au donat mâncare și au ajutat financiar foarte mult.”FullSizeRender

Tânăra din Ucraina care îi ia apărarea lui Tristan Tate susține că nu crede nimic din speculațiile despre cei doi frați. Totodată, femeia susține că nu înțelege cum de pot fi numiți traficanți de carne vie când au ajutat de fapt atât de multe persoane.

Tristan și Andrew Tate au fost ieri din nou scoși din arest pentru ca ancheta să fie continuată în cazul lor. Cei doi au exclamat în timp ce erau conduși de oamenii legii că aceștia vor să le fure banii și mașinile. Andree Tate sau TopG așa cum se autointitulează a menționat că dosarul lor ar fi „gol” de fapt.

Alături de frații Tate sunt arestate și două tinere care i-ar fi ajutat în afacerea videochatului. Una dintre ele este fostă polițistă care a renunțat la carieră pentru o activitate mai bănoasă.