Numerologul a făcut o analiză pe baza datei de naștere a președintelui rus și se pare că acesta își dorește foarte tare expansiunea.

Războiul din Ucraina continuă să fie un motiv de îngrijorare pentru lumea întreagă. Având în vedere că este o situație fără precedent, Mihai Voropchievici i-a analizat destinul lui Vladimir Putin. Numerologul este de părere că președintele rus este predispus către distrugere, dar și autodistrugere. De asemenea, liderul de la Kremlin își dorește foarte mult o expansiune și nu pare să cedeze prea curând. 

Mihai Voropchievici: Nu scoți nimic de la el, știe să păstreze secrete

Numerologul a mai precizat că Vladimir Putin este genul de lider care își urmărește interesele până la final. Fiind născut pe data de 7 octombrie, aspectele negative din destinul acestuia sunt activitate, ceea ce explică comportamentul din ultima perioadă a liderului de la Kremlin. Cifra 7 a destinului indică faptul că Vladimir Putin este o fire secretoasă și că nu îi place să comunice prea mult.

„Vladimir Putin este sub influența cifrei patru în 2022, care înseamnă distrugere, dar și autodistrugere. El, practic, își urmărește țelurile. Fiind născut în ziua lui 7, toate laturile negative ale lui 7 la el sunt activate.
Are și 7 cifra de destin. Asta înseamnă două datorii karmice pe tot ce înseamnă ajutorare, respect față de alte persoane. 7 este secretos. Nu scoți nimic de la el, știe să păstreze secrete, ca dovadă faptul că el a acționat în secret.

7 este introvertit, foarte deștept, rezolvă la nivel intuitiv, comunicare e mai puțină. Vladimir Putin nu are decât acumulare. Acumulează informații dar nu le transmite”, a spus Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

„Putin impune respect prin teamă. Este tipul de oligarh care trăiește și se alimentează pur și simplu din frica oamenilor. Patru este o cifră care se divide. Adică el este 1, dar mai sunt încă 3 care-l pot vinde în orice clipă. Atât îl poate opri, trădarea.

Anul 2023 ar putea fi un final pentru Vladimir Putin. Deja și l-a pregătit singur în cifra morții (patru-n.r). Dorința lui este aceea de expansiune. Moare de moarte naturală. Poate să stea într-o expectativă, dar își poate pierde drepturile”, a mai spus numerologul.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.