Mihai Voropchievici a vorbit despre profilul numerologic al polițistului care a produs accidentul din București, în care o fetiță a murit.

Numerologul a menționat că Școala de Poliție nu-i formează pe tineri așa cum ar trebui pentru meserie și pentru viață, iar timpul pe care îl petrec în școală este prea scurt.

„Școala de Poliție nu formează caractere și în intervalul de două luni ți se dau exact noțiunile de bază. Unii pot să le stăpânească fantastic de bine. Am o cunoștință care a trecut printr-o școală de asta, dar nu două luni, atunci se făceau 6 luni. E diferit de alții care au făcut cu el. Era atât de agresiv când vorbeai cu el. Vedeam asta și din forma de exprimare. Eu pot să vorbesc foarte calm cu tine și ăsta poate să vorbească foarte răstit.”, a spus Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse.”

Data de naștere a polițistului exprimă agresivitate

Conform datei sale de naștere, polițistul dispune de multă agresivitate și impulsivitate. Totodată, încearcă să fie atent în mai multe părți simultan, ceea ce nu îi iese întotdeauna.

„Agresivitatea sau impulsivitatea vine în numerologie de la cei care au 2 de 5. Omul are patru de 5. Chiar și privirea poate să fie în foarte multe direcții și nu știi cu ce se ocupă în momentul ăsta. Bănuiesc că în situația care s-a produs ori vorbea la telefon, dar numai la drum nu era atent. Pe lângă agresivitate are și impulsivitate, nestăpânire, lipsă de control, se împrăștie în prea multe lucruri pe care vrea să le facă în același timp simultan. Nu ai cum să le faci! Când ești la volan controlezi volanul, nu telefonul, nici nu te uiți stânga- dreapta după fuste!”, a spus numerologul despre profilul polițistului.

Social Media

Anul 2022 va fi plin de probleme

Numerologul a fost întrebat și de încărcătura de vibrație a zilei de 13. Acesta recunoaște că a văzut multe necazuri pentru anul 2022, inclusiv luna ianuarie are o încărcătură grea și se pot întâmpla multe rele.

„Ne lovim de toată încărcătura dură pe care îmi au reproșat-o cei când am făcut previziunile pentru anul ăsta, pentru că eu am văzut numai rele, numai atrocități, numai necazuri, numai moarte, numai accidente. Uitați-vă să vedeți care este vibrație anului. Pe lângă dragoste și plus de dragoste pe care le avem, vom avea și câteva părți negative ale anului și inclusiv ale lunii ianuarie. E prima lună și unul prin excelență este individualist, independent face numai de capul lui comportamental. Acest polițist asta a făcut în perioada aceasta are doi de 7 care este o cifră karmică extraordinar de dus pentru că are foarte multă introvertiție.

În momentul în care devine agresiv el își pierde cursivitatea, nu poate să vorbească și face un blocaj pe comunicare, iar toată lumea este șocată. Eu așa explic ce are el și asta este lipsa de comunicare în momentul în care jurnaliști îl aștepta la ușă. Agresivitatea a venit că și-a făcut loc, cum se zice cu coatele. La un moment dat se vede mâna pusă pe ultimul cameraman care era chiar în dreptul autoturismului, se vede mâna când l-a dat la o parte. Ce este în capul lui nu putem să spunem poate cel mai bun psiholog.”, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici.