Jean de la Craiova și-a dorit să încerce epilatul inghinal, în ciuda durerii de care ar putea suferi. Manelistul a avut o reacție șoc în timpul procedurii și a povestit acest lucru, fără nicio reținere. Totodată, el arată la fel de tânăr ca în anii precedenți și nu se vede trecerea timpului.

Jean de la Craiova a ajuns la frumoasa vârstă de 50 de ani și se bucură de o viață plină de evenimente frumoase. Acesta a avut o mare curiozitate în ceea ce privește o procedură cosmetică și a dorit să o încerce. Vorbim despre epilatul inghinal care este destul de dureros pentru oricine, indiferente că vorbim despre femei sau bărbați.

Artistul a oprit procedura după primele minute și a învățat să le aprecieze mai mult pe doamne. De atunci nu a mai mers la un salon, fiind conștient de durerea pe care o va resimți. Replicile sale i-au amuzat pe internauți, iar videoclipul cu el a ajuns viral în mediul online.

@diana.blogger #dianablogger #viral #tiktok #bucurestiromania?? #vorbestemoldova #chisinaumoldova #romania #fyp ♬ sunet original – Tik Toker Diana

„Cât de tare vă doare epilatul inghinal?”

„Nu îmi mai aduce aminte. tu crezi că a fost tot? Nu, doar o dată și era să fac pe mine. Am zis că nu mai vreau în viața mea așa ceva. Am zis că e la modă, dar pe timpul meu, nu aveai…se zicea că ești bolnav, că poate ai ceva. Lasă-mă așa că știu eu cum trebuie, mai pe vechi. Așa cu inghinalul, să suportați voi, femeile, Doamne, nu e bine așa ceva, nu e corect.”

Cum se menține Jean de la Craiova

Jean de la Craiova este într-o formă de invidiat, kilogramele nu s-au depus, iar tenul nu îi arată deloc vârsta. Manelistului i s-au adus acuze că ar fi apelat la operații estetice sau la diferite proceduri care l-ar scăpa de riduri. El a dezvăluit secretul său, că nu se stresează și ignoră problemele care i-ar putea face rău.

„În legătură cu saloanele cu acid și cu…nu am fost, îmi e frică de injecții, dar poate o să îmi fac. Am vârsta pe care o am și nu arăt probabil pentru că nu pun la suflet nimic. Nu puneți la suflet nimic, puneți-le la spate și e ok.”, a spus Jean de la Craiova în emisiunea „50 de întrebări cu Denise Rifai.”