Jean de la Craiova a încercat epilatul inghinal și reacția sa a amuzat pe toată lumea.

Jean de la Craiova și-a dorit să încerce epilatul inghinal, în ciuda durerii de care ar putea suferi. Manelistul a avut o reacție șoc în timpul procedurii și a povestit acest lucru, fără nicio reținere. Totodată, el arată la fel de tânăr ca în anii precedenți și nu se vede trecerea timpului.

Jean de la Craiova a ajuns la frumoasa vârstă de 50 de ani și se bucură de o viață plină de evenimente frumoase. Acesta a avut o mare curiozitate în ceea ce privește o procedură cosmetică și a dorit să o încerce. Vorbim despre epilatul inghinal care este destul de dureros pentru oricine, indiferente că vorbim despre femei sau bărbați.

Artistul a oprit procedura după primele minute și a învățat să le aprecieze mai mult pe doamne. De atunci nu a mai mers la un salon, fiind conștient de durerea pe care o va resimți. Replicile sale i-au amuzat pe internauți, iar videoclipul cu el a ajuns viral în mediul online.

@diana.blogger #dianablogger #viral #tiktok #bucurestiromania🇷🇴 #vorbestemoldova #chisinaumoldova #romania #fyp ♬ sunet original – Tik Toker Diana

„Cât de tare vă doare epilatul inghinal?”

„Nu îmi mai aduce aminte. tu crezi că a fost tot? Nu, doar o dată și era să fac pe mine. Am zis că nu mai vreau în viața mea așa ceva. Am zis că e la modă, dar pe timpul meu, nu aveai…se zicea că ești bolnav, că poate ai ceva. Lasă-mă așa că știu eu cum trebuie, mai pe vechi. Așa cu inghinalul, să suportați voi, femeile, Doamne, nu e bine așa ceva, nu e corect.”

Cum se menține Jean de la Craiova

Jean de la Craiova este într-o formă de invidiat, kilogramele nu s-au depus, iar tenul nu îi arată deloc vârsta. Manelistului i s-au adus acuze că ar fi apelat la operații estetice sau la diferite proceduri care l-ar scăpa de riduri. El a dezvăluit secretul său, că nu se stresează și ignoră problemele care i-ar putea face rău.

„În legătură cu saloanele cu acid și cu…nu am fost, îmi e frică de injecții, dar poate o să îmi fac. Am vârsta pe care o am și nu arăt probabil pentru că nu pun la suflet nimic. Nu puneți la suflet nimic, puneți-le la spate și e ok.”, a spus Jean de la Craiova în emisiunea „50 de întrebări cu Denise Rifai.”

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.