Ce spune Iulia Vântur despre relația ei cu Marius Moga.

Iulia Vântur se află printre cele mai frumoase și talentate vedete de la noi din țară. Înainte ca blondina să plece în India, ea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu un artist de la noi din țară. Este vorba despre nimeni altul decât Marius Moga. Aceasta a dat mai multe detalii cu privire la relația pe care a avut-o cu acesta. Cei doi s-au despărțit acum 11 ani. 

Înainte ca Iulia Vântur să se mute în India, Iulia Vântur se afla pe lista celor mai cunoscute prezentatoare TV din România. Aceasta era gazda celui mai mare show al momentului, „Dansez pentru tine”. Iulia Vântur prezenta această emisiune alături de îndrăgitul artist, Ștefan Bănică Jr.

La vremea respectivă, artista trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai talentați artiști ai României, Marius Moga. Cei doi au format un cuplu timp de patru ani. Însă, în anul 2011, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

social media

Ce a spus Iulia Vântur despre relația sa cu Marius Moga

Înainte de a se muta în India, Iulia Vântur și Ștefan Bănică Jr. prezentau una dintre cele mai vizionate emisiuni la momentul respectiv, „Dansez pentru tine”. De asemenea, blondina a trăit și o frumoasă poveste de dragoste alături de Marius Moga. În anul 2011, cei doi au decis să pună punct relației și să meargă pe drumuri separate.

Cu toate acestea, frumoasa vedetă își amintește cu drag de această perioadă. Ea a mărturisit că a avut foarte multe de învățat de pe urma relației cu îndrăgitul producător muzical.

„Am iubit. Am rămas în relații foarte bune cu oamenii care au fost în viața mea. Nu mi-a părut rău pentru nicio relație. Am învățat din toate. Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el. E un om de la care am învățat multe, am crescut mult.

Alături de astfel de oameni, creativitatea mea explodează. M-a inspirat mult. Poate că l-am inspirat și eu. Marius e un om curajos, crede în visurile lui și nu renunță niciodată. Nu îmi pare rău că s-a terminat. S-a terminat atunci când trebuia”, a spus Iulia Vântur.

 

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.