Irina Rimes a trebuit să treacă prin câteva relații eșuate până când și-a găsit sufletul pereche.

Nu mai este niciun secret faptul că Irina Rimes a avut o relație cu Killa Fonic. Cei doi s-au ascuns destul de bine de ochii fanilor, însă piesele lor vorbeau de la sine. Acum, ambii sunt fericiți în alte relații, dar asta nu înseamnă că nu vor mai fi asociați niciodată.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Atunci când a venit de peste Prut în România, visul ei a fost acela de a cânta și de a-i încânta pe fani. După mulți ani în care s-a chinuit să răzbească în industrie, Irina și-a îndeplinit dorința.

Artista are rețeta succesului, iar sensibilitatea ei este principalul atuu care a făcut-o să ajungă la inimile fanilor. Irina a compus mereu piese inspirate din realitatea ei și, mai ales, din poveștile de dragoste pe care le-a trăit. La început, majoritatea melodiilor ei erau despre Killa Fonic, iar fanii și-au dat seama de asta.

weekend. Ce spune Irina Rimes, despre fostul ei iubit, Killa Fonic. „Doar așa e el”
Social media

Irina Rimes și-a pus sentimentele pe note muzicale

Acum, în concertele pe care le susține, Rimes evită să mai cânte astfel de piese. Nu pentru că nu i-ar plăcea, ci pentru că este de părere că ar trebui cântate alături de Killa. Cel puțin, unele dintre ele. Artistul nu ajunge niciodată să cânte alături de fosta lui parteneră și, cel mai probabil, nici nu o va face.

„Am făcut două piese raggae, dar nu le cânt niciodată pentru că nu vine Killa să cânte cu mine. Am și uitat de ele. Așa e el, ca artist. Adică nu-i vreo atitudine proastă sau ceva. Așa e el.”

Irina Rimes nu este deloc deranjată de acest aspect, ci, din contră. Artista conștientizează că fiecare are agenda plină și că pentru Killa, momentan, alte proiecte sunt mult mai importante. În prezent, nici nu mai încape în discuție existența unor sentimente între ei.

Atât Irina, cât și Killa și-au refăcut viața sentimentală și sunt foarte fericiți. Rimes se iubește de mai bine de doi ani cu francezul David, iar apropiații de abia așteaptă să-i vadă mergând în fața altarului. Irina nu grăbește acest proces, mai ales că ea a mai fost căsătorită în trecut.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.