Anca Dumitra a ajuns să fie cunoscută publicului larg prin rolul Geaninei din „Las Fierbinți.” Aceasta a vorbit despre relația dintre ea și tatăl ei precum și modul în care i se adresa bărbatul. 

Anca Dumitra este o actriță îndrăgită de fani pentru felul în care intră în pielea personajelor. Aceasta recunoaște că a avut un tată strict, iar activitatea din armată și-a pus amprenta asupra sa. Fiind mezina familiei a avut de respectat cele mai multe reguli, precum și un program anume.

Relația dintre un părinte și o fiică adolescentină este mereu problematică din cauza diferențelor de mentalități, iar actrița și tatăl său nu au lipsit de aici. Anca Dumitra a avut o relație în perioada adolescenței, când a împlinit vârsta majoratului cu care bărbatul nu a fost de acord.

Cum o strigă tatăl său pe actriță în copilărie

Înaintea de venirea sa pe lume, mama sa își dorea o fetiță, în timp ce tatăl său încă un băiat. Bărbatul a strigat-o pe micuța Anca doar cu numele celebrilor fotbaliști, precum Maradona sau Geolgău, iar Anca nu a existat în vocabularul tatălui său. După ce a primit rolul din „Las Fierbinți” s-au uitat numele fotbaliștilor și a început cu Geanina.

@diana.blogger #viral #dianablogger #fyp #bucurestiromania🇷🇴 #chisinaumoldova #geaninalasfierbinti #vorbestemoldova ♬ sunet original – Tik Toker Diana

„Tata își dorea foarte mult un băiat, iar în 1987 nu se știa dacă bebelușul este băiat sau fetiță decât în momentul nașterii. Mama își dorea o fetiță că avea doi băieți, iar tata încă un băiat ca să fie trei. Fiecare își dorea altceva și am ieșit eu, acum asta e. Tata fiind un fotbalist înrăit mi-a zis Maradona până la 11 ani, apoi Geolgău. Când am intrat la facultate, mama i-a zis că nu-mi mai spune nici Maradona, nici Geolgău sau alte nume. Apoi mi-a zis Zambila o perioadă. După ce a apărut serialul „Las Fierbinți” am devenit Geanina. Ulterior mi-a mai spus și Anca, dar în copilărie doar Maradona și Geolgău.”