Alexandru Arșinel dă semne de revenire privind starea sa de sănătate. După ce a suferit o operație pe cord și un transplant de rinichi, actorul își dorește să revină pe scena teatrului. Fiul artistului a anunțat de când se va întoarce tatăl său pe scenă.

Alexandru Arșinel este unul dintre cel mai iubiți actori ce a încântat generații întregi prin rolurile sale jucate. De abia așteaptă să revină pe scenă în fața publicului său numeros. În vârstă de 82 de ani, actorul se află în perioada de refacere după intervențiile suferite și speră să se încheie totul cu bine.

Fiul său, Cristian Arșinel, a vorbit despre momentul în care tatăl său se va întoarce pe scenă să interpreteze din nou. După discuțiile cu medicii s-a stabilit că în perioada verii are nevoie de o pauză, iar din toamnă începe treaba.

„Tata este mai bine, dar mai așteptăm un pic până revine pe scenă, nu cred că vara aceasta, poate, din toamnă!”, a spus fiul actorului, Cristian Arșinel pentru Ego.ro.

Sursa foto: Social Media

Actorul se simte foarte obosit după această perioadă

La începutul lunii, artistul și-a făcut un nou control la spital. Apropiații lui Alexandru Arșinel au declarat că el obosește foarte repede și are nevoie de ajutor pentru a respira. Există posibilitatea de a face o nouă operație, dar, din cauza vârstei înaintate, lucrurile se pot complica.

Este foarte obosit, oboseşte de la câţiva paşi, motiv pentru care este ajutat să meargă la toaletă sau este dus cu căruciorul. Este ajutat să respire cu masca de oxigen. Poate să respire şi singur, dar este ajutat pentru a-şi oxigena plămânii mai uşor. Din păcate, nu este exclusă o nouă intervenţie chirurgicală pe cord deschis, dar este ultima variantă existentă. Motivul este că, din cauza vârstei înaintate, şansele unei complicaţii pe masa de operaţie sunt imense.”, au declarau apropiații actorului pentru Playtech.ro.