Fostul Ministru al Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a fost chemat vineri la DNA Timişoara, în calitate de martor în dosarul angajărilor şi spăgilor de la Direcţia de Drumuri şi Poduri. Alături de acesta s-a aflat şi avocatul său. Tot în această dimineaţă a fost chemată la audieri şi președintele filialei PSD din Caraș Severin, Luminița Jivan, dar şi fostul ministru al transporturilor, Răzvan Cuc.

Mihai Fifor a declarat după ce a ieșit de la DNA Timișoara, că nu ştie despre mita de la PSD Arad, aflând de fapt din presă despre cele relatate în dosar.

Reclamă

„Era firesc să răspund solicitărilor procurorilor de caz. Nu am avut nimic de ascuns. Respect legea. Am spus că dacă vreodată e nevoie mă voi pune la dispoziția organelor  de cercetare. Vreau să spun că nu am cunoștință de ce s-a întâmplat în acest dosar. Am văzut în presă. Respect legea. Pe de alta parte, sprijin activitatea instituțiilor abilitate pentru a face lumină în acest caz, pentru ca lucrurile să fie lămurite cum prevede lege. E important să se finalizeze acest caz”, a declarat Mihai Fifor, imediat după ce a ieșit de la DNA Timișoara.

La ora 12.00 urmează ca fostul Ministru al Transporturilor Răzvan Cuc, să intre la audieri.

Reclamă