Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști ai țării. Acesta este și activ pe rețelele de socializare, motiv pentru care, veniturile sale au crescut substanțial. El a vorbit despre venirea pe lume a unui copil, dar recunoaște că nu se simte încă pregătit. 

Dorian Popa are mai multe proiecte în desfășurare și este o persoană foarte activă. Timpul său se împarte între muncă, afaceri sau mersul la sală. Multe din zilele sale sunt filmate și postate sub formă d e vlogguri pe canalul său de Youtube, care are peste două milioane de abonați.

Dorian Popa: „Încă nu simt”

Artistul a vorbit despre venirea pe lume a unui copil, iar răspunsul său poate fi neașteptat. În vârstă de 33 de ani, nu se simte pregătit pentru a deveni tătic. Consideră că timpul său nu este de ajuns încât să acorde atenție unui bebeluș, așa că nu se grăbește. Se îngrijește de cariera sa pentru a deveni cel mai bun în acest domeniu.

@radutibulca Dorian Popa despre copil #vindeopoveste #podcast #fy #foryou #fyi #fyp #dorianpopa #hatz ♬ sunet original – Radu Țibulcă

„M-am gândit de foarte multe ori la un copil, iar răspunsul cel mai franc pe care am zis să-l ofer, că și eu asta îmi doresc, adică sinceritate. Încă nu simt. Nu simt sa am un copil. Nu vreau sa se agite oamenii. Dumnezeu ne ajuta cu persoanele de lângă noi, dar eu deocamdată ma simt mai bine făcând alte lucruri, eu muncesc foarte mult. Sunt conectat la ceea ce fac. Le-am spus și unor oameni apropiați care mi-au zis „da mă, ai timp” nu este adevărat. În momentul în care alergi, cum alerg eu, nu mai ai timp sa îți vezi copilul îndeajuns de mult timp, sa îl vezi ca el creste alături de tine, iar tu sa simți ca ești un părinte pentru el. La cum muncesc eu, iar cei care se uita în online, vad. Eu as putea sa îmi vad copilul lunea doua ore, iar marțea o ora, ceea ce nu mi se pare normal.”